Soccergame!

Igår så var de första riktiga fotbollsmatcherna! Pga tjejslagsmålet så blev jag inkallad att spela både JV och varsity. Jag är egentligen en varsity men jag tycker bara att det är kul att spela. JV-matchen vann vi med 2-0. Jag va nära att göra mål 3 ggr men nej, inget mål där inte! Nått jag har märkt är att dommaren blåser av typ så fort som någon ramlar! Det är ganska irriterande faktiskt för att min spelstil är ganska tuff och jag är inte den som ger mig och det kan ganska ofta sluta med att den jag spelar mot ramlar! Alltså så kommer det att bli ganska många frisparkar för det andra laget pga mig! Jag spelade bara första halvlek eftersom att coach ville att jag skulle vara hel och fräsch på varsitymatchen så jag gick och bytte om till varsityuniform i halvlek. Varsitymatchen var så mycket större än JV! Det var jättemånga som var där och tittade. Killaget var där och dom hade en massa tutor och sånt för att show their support. Det var en stor presentation och man sprang och hälsa på det andra laget och lite sånt. Jag spelade inte så mkt. Jag känner att jag inte riktigt har kommit in i deras game än. Jag spelar mittmitt och det är en position som jag inte riktigt är van med. Jag spelade lite mittmitt i mitt lag i svealandet men det är fortfarande helt annorlunda! vi förlorade den matchen med 3-2. Alla var jättebesvikna och några grät. Imorn är nästa match och då ska jag också spela båda matcherna. Men nu ska vi vinna båda matcherna!!

Akron Aeros!

Hej! Idag så har jag varit på baseballmatch med flera utbytesstudenter och deras värdfamiljer. Jag har pratat med flera av dom på facebook innan jag kom hit så det var kul att träffas i verkligheten. Jag pratade mest med 2 tjejer från Danmark och Frankrike. Innan matchen började så gick vi och åt. Vi fick ett armband som gick till att vi kunde hämta lite olika mat så jag åt hamburgare och lite Macaroni and cheece. Sen pratade områdesrepresentanten lite om lite trååkiga saker. Han berättade sen att han hade fått tillåtelse att lotta bland utbytesstudenterna om vem som skulle få kasta den första bollen. Det betyder då att man får gå ut på baseballplanen där båda lagen finns och så får man kasta en boll till en som är i laget som tar emot bollen. Och vem vann inte lotteriet om inte jag! Melissa börjar att skrika och alla ba YEEEY :D Jag började att gapskratta och blev jättenervös! Sen gick jag,Melissa, en tysk som ska gå på min skola och hans värdbror som ochså går på skolan för att öva. Man kunde gå till ett ställe för att kasta lite bollar så då visade tyskens värdbror mig hur man skulle kasta och sen var det dags.  Jag gick ner till planen och killen som snackade i microfonen frågade efter mitt namn och vart jag var ifrån. Jag var inte den enda som skulle kasta den första den först bollen. Det var ett gäng födelsedagsbarn också. Aja, så det var kul! Sen satte vi oss för att kolla på matchen. Det var rätt så kul. Tro det eller ej men man lär sig väldigt mycket av att spela wii så jag kunde lite regler innan och så hade vi ju lärt oss lite i NY. Vi köpte nachos och slusch och kollade på hela matchen. Efter matchen så åkte vi hem och så har vi haft lite tvkväll.
Imorn så är det första riktiga fotbollsmatchen! Hoppas verkligen att det går bättre än sist! Jag ska strecha rejält innan matchen så att jag inte sträcker nån ny muskel!

Go Magics!

Hola! Idag har jag varit på min första American footballgame! Det var jättekul! Jag satt i the studentsection hela tiden. Alla där hade bestämt innan att klä sig i svart. Alla hejjade på laget och skrek. Alla i the studentsection stod upp hela matchen. Det blev lite jobbigt efter ett tag men det var kul! Jag var där med flera från laget. Jag hade bestämt innan att sitta brevid två tjejer i laget men det blev inte av. Men jag satt med några andra istället och det var jättekul! Jag blev introducerad till flera och alla säger " What!! your from sweden!?!?! That's soo cool!!! ". Jag satt en stund och lärde några lite svenska och svarade på en massa frågor! Typ "Do you have black people in sweden?" "Do you have cities?". Dom frågade efter nått coolt svenskt ord och då kom jag med det långa ordet hydronevrokustiskadiafragmakontravibrationer. Alla baa WHAAT!?!?. Sen blev det även lite drama också! Det blev ett stort tjejslagsmål typ en meter ifrån mig! Dom drog varandra i håret, knuffade varandra och slogs med nävarna. Dom kastade varandra ner på läktarna och allt hände 1 meter ifrån mig. En utav tjejerna spelar i mitt fotbollslag och den andra tjejen satt brevid mig tidigare i matchen och hon var hur snäll som helst! Flera elever fick dra dom ifrån varandra och sen kom rektorn och några poliser. Resten utav matcher var lugn. Min skola förlorade matchen. Det var en utav dom matcherna som dom absolut inte borde förlora. Min skola och den andra skolan har en stor klocka som dom delar på och dom som vinner matchen får klockan och så får dom måla om den med sin skolas färger. Vi hade den men nu eftersom att vi förlorade så fick den andra skolan klockan. Imorn åker jag iväg och kollar en JV match och sen så ska jag och Melissa go shopping! Blir nog kul! På söndag så ska jag gå och se Akron Arrows spela baseball. Det är inte den bästa ligan men det är ligan efter den bästa ligan. Jag ska dit med alla utbytesstudenter och deras värdfamiljer som har samma områdesrepresentant. Tydligen så ska områdesrepresentanten lotta om vem som får slå kasta den första bollen bland oss utbytesstudenter. Hoppas på mig! Matcher går på TV så jag hoppas att det blir jag så jag blir lite känd! SÅ HÅLL TUMMARNA!!!

Svenska Kanelbullar!

Hallå, jag har precis gjort svenska kanelbullar! Dom blev dock inte så bra. Dom brändes lite och smakar inte så mycket kanel. Deessutom så har dom inte florsocker i USA så jag fick klara mig utan det. Bättre lycka nästa gång helt enkelt! Jag ska göra semlor någon dag också men det blir nog lite mer mot hösten. Kanske en gräddtårta med jordgubbar också. Lite annorlunda mot deras sockerkakor med frosting som dom kallar tårtor.

Besök

Hejhej, just nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Vid 12 så kommer melissas syster hit med hennes barn. Vi ska äta lunch. Jag har bara träffat dom en gång och det var när jag kom till flygplatsen. Blir nog trevligt. Idag är det ingen träning. Eftersom att vi inte har match på en vecka så sa blev det ingen träning. Efter dom har varit här så följer jag nog med Melissa till Walmart. Hon ska klippa sig och då kan jag gå runt lite. Jag kanske ska köpa ingridienser för att baka nått svenskt. Funderar på att göra cinnamonrolls the swedish way eller vaniljbullar. Semlor får bli en annan dag. Walmart är JÄTTESTORT! Det finns verkligen allt där!
Just nu så är det inte så fint väder. Det ska ju komma en tornado på östkusten. Den kommer inte hit men det ska bli blåsigt.

EARTHQUAKE!

Det var en jordbävning för en timme sen! Jag kände den bara lite men Melissa som sitter på sitt kontor i Barberton säger att väggarna skakade. Inte så mycket dock. Jag kollar på nyheterna nu och det var tydligen folk från hela östkusten som kände av den. Den var dock starkast i Virginia och New york! Freaky......

You know that you're an exchangestudent when.....

1. Before waiting to see if anyone understood what you meant, you start acting it out.

2. You think 100 pounds to pack up your entire life is plenty of space.

3. You spend a lot of time smiling, nodding, and pretending you understand what’s
going on.

4. You classify ”doing your homework” as translating half of it. And that alone took three hours.

5. You sometimes use the excuse ”Sorry, I don’t understand” to avoid answering aquestion… even if you do understand.

6. You want to hug the people who attempt to speak your native language to you.

7. You’ve called every person who says ”hi” to you your friend… because you don’t really have any yet.

8. You’ll read anything in your native language just to have something to read… even packaging labels.

9. You sometimes walk around the school during breaks to act like you’re doing
something, because you don’t see anyone you recognize and don’t want to stand there
awkwardly.

10. You’re better than your teacher in your foreign language class.

11. You’ve ever mispronounced something in your native language (for example,
names of products, TV shows, companies) because you know the others will
understand it better if you say it with an accent.

12. You’ve tried so many different foods due entirely to the fact that you cannot
understand the person asking you what you want so you just nod your head, say ”yes”,
and hope to god it tastes half-decent.

13. After you come back everybody tells you that you have a weird accent.

14. Your dreams are bilingual.

15. Sometimes it takes you about 5 minutes to remember a word in your native
language that you were going to use.

16. You begin to enjoy foods that you had previously despised at home.

17. It becomes a habit to introduce yourself by saying: ” I am from (country) and my
name is (name).”

18. You have been put in one or more classes with lower classmen, because you’re
supposed to understand more there.

19. You are always counting the time difference between where you are and home.

20. You do something wrong and people look at you weird, your excuse is ”That’s how
we do it in my country” even if it isn’t.

21. You have gone in to greet someone with a shake of hands and find yourself being
pulled into an awkward hug.

22. You carry a dictionary or translator as well as a camera in your bag.

23. You try to speak in the native language and everyone immediately knows ”You’re
not from around here”.

24. Peoples stares don’t bother you anymore.

25. Everyone thinks your playing the tough guy when you say you haven’t called your
mom yet and don’t miss her too much.


It's official...

Nu är det klart! Fick sms om att lämna in JVuniformen idag för att få en varsityuniform! Sweeeet :D

Akron

Hej, idag så åkte jag och Melissa och shoppade och sen så åkte vi till Akron. Vi shoppade lite idrottskläder och så behövde hon lite grejer till skolan börjar. Vi åkte till akron för att besöka en hamburgarfestival men det blev inget festivalbesök för oss. Det kostade att komma in och eftersom att det regnade så tyckte vi att det inte var värt det så vi åkte till en indisk restaurang och åt. Det var jättegott! Efter det så åkte vi förbi Lebron James gamla high school och kollade lite :) Sen åkte vi till ett mall och kollade lite mer kläder men jag köpte inget för jag har verkligen shoppat jättemycket på senaste tiden och det är inte så snällt mot föräldrarna som betalar för det så jag får vänta några veckor för lite mer shopping. Jag har iallafall så att det räcker. Nyss kom jag hem ifrån skolan där jag hälsade på baskettränaren. Det var ett litet open house för småflickor som ville spela basket så jag körde lite bollbehandling med dom och så sköt jag lite. Jag kanske ska börja träna lite basket på fredagar. Det  är lite tjejer från olika skolor som samlas och spelar lite match och lite sånt och det låter ju kul men det är rätt så dyrt så jag vet inte om jag ska göra det. Dessutom så är jag ju inte här bara för sport. Dessutom är söndagar den enda lediga dagen jag har ifrån träning. och herregud jag vet inte hur jag ska klara mig när basketen börjar! Melissa sa att dom tränar 3 TIMMAR VARJE DAG!!!!!!!!!! och alla tjejjerna i laget säger att träningarna är jättteejobbiga och att jag typ kommer att hata tränaren. Dom säger att om en tjej gör ett misstag så måste typ alla tjejerna springa tills denna tjej klarar av det. Jag tror dock att dom överdriver. Jag har insett att amerikanska tonåringar klagar väldigt mycket! Allt är så jobbigt tycker dom! Fotbollsträningarna hittills har inte alls vart jobbiga tycker jag. Det som är jobbigt är att vi tränar i 25 graders värme! Här är det fortfarande sommarväder så jag kan ligga ute och sola om dagarna! Det är nu ett måste om jag ska bli av med bondbrännan som jag har! Imorn så jobbar melissa igen och då tror jag att jag ska ut och sola lite och kanske spela lite basket. Vi har ju en basketkorg framför huset så det är bara att gå ut och skjuta!!
Lebron James High school!
Street in Akron


Första fotbollsmatchen i USA!

Hej, nu har jag spelat min första fotbollsmatch i staterna. Vi vann med 6-0 och laget spelade jättebra! Men eftersom att jag är jag och jag har en såån himla tur så är det väll självklart att jag sträcker muskler inte kan springa! Jag hade redan sträckt lårmuskeln innan matchen men den kändes okej. Under uppvärmningen så skulle jag dra i väg ett skott med vänsterfoten och då sträcker jag ljumsken! Jag stretchade innan matchen men den gjorde ont hela tiden. Jag gick in och spelade och allt gick okej. Jag var ganska nervös så jag spelade inte så bra enligt mig själv. Jag spelade då mittmitt. Efter typ 15 min så blev jag utbytt och satt på bänken i 5 min. Sen fick jag komma in igen på positionen stopper. Jag har aldrig spelat stopper förut och jag visste inte riktigt vad jag gjorde. Sen kommer en hög boll mot mig och jag tar upp högerbenet för att stanna bollen. Då hugger det till och jag kan knappt jogga. Jag fortsätter några minuter men sen så gick det inte. Jag ropade på att få byta för att jag hade ont och det fick jag. Han såg att jag hade riktigt ont så det var slutet på min speltid. Det gjorde så jäkla ont! Sen kommer en man som jobbar som lärare på skolan men som även är den som tar hand om dom som är skadade. Han sa att jag ska isa ljumsken , äta asprin( typ ipren) och vila. På måndag ska jag gå till honom och prata lite om hur det känns och sånt. Enligt mig är detta lite överdrivet med is och medicin för att man har sträckt en muskel men this is america. Imorn så ska jag på open house med basketen. Jag ska mest träffa tränaren och kanske skjuta lite eftersom att jag inte får springa så mycket. Nu ska jag och Melissa hyra en film och ha filmkväll! TJADÅ!
För er som undrar. Jag har lila skjorts eftersom att jag tillhörde JV och och dom har lila shorts medans varsity har svarta shorts. Eftersom att det bara var en träningsmatch så är det tillåtet med olika färg på shortsen.

Idaaag...

... Så spelar jag min första fotbollsmatch! Jag tror att jag är med i varsity nu. Dom två senaste träningarna har jag tränat med dom och jag ska vara med dom och spela idag. Idag så spelar endast varsity så jag kommer bara att spela en match. Jag ska försöka att lära melissa lite om min kamera så att hon kan ta lite kort så jag kan lägga ut på bloggen!

Show at camp!

Här är team awesomes final show som vi jobbade på hela veckan! Mobba inte mina danskunskaper eller att jag tappade bort mig ibland! Sånt händer även de bästa dansarna! Vi förlorade denna tävling mot team A+ med 1 poäng men vi skulle ha vunnit allt! Vi fick poäng i olika grenar tex sång, dans, sexappeal(HAHA) och lite mer. Högsta poängen var 5. Vi fick dock 6p i sexappeal pågrund av att den kvinnliga dommaren Jenny gillade att Maxi tog av sig t-shirten när vi hade solo i mitten av dansen. Den andra gruppen hade STS got talent. Lina och Josefine sjöng "om sanningen ska fram" och Jag kommer" på engelska, Marie sjöng en jättefin låt, Sander var trollkarl och nån hade en talang i att göra ingenting alls och bara stod där. TEAM AWESOME SHOULD HAVE WON THIS!

Guess what!?

Gissa vem som frå spela match på lördag!?!?! JO JAG! Nu är alla papper klara och vi har fått godkänt från the state att jag får sporta! Ville bara säga det!

swedish meatballs!

Detta åt jag till lunch idag! Smakade helt okej men inte helt svenskt. Såsen var typ en blandning av gräddsås och vitlökssås så den var inte som den svenska. Jag ska ta och laga egna nån dag men det blir efter vi har varit på ikea och handlat lingonsylt och gräddsås och en massssaaaaa godis!

HOLA!

Hejsan, har inget att göra så jag tänkte blogga lite :) Är ensam hemma nu eftersom att Melissa har börjat jobba. Idag har jag bara tittat på tv, skypat med föreldrar och Isabelle, gjort hamburgare och lyssnat på musik! Nu sitter jag här och bloggar och äter is. Kl 4 ska jag iväg på fotbollsmatch. Jag får fortfarande inte spela. Det börjar bli lite långtråkigt nu att bara sitta och kolla men vad ska man göra. Min tränare skulle ringa till the state och fråga vad det är som tar en sån lång tid. Den sista träningsmatchen är på lördag och sen börjar dom riktiga matcherna. Får hoppas på att få spela dom matcherna iallafall. Händer inte så mycket intressant just nu. Tränar fotboll varje dag och åker då och då och shoppar. Vi har varit i ett mall två dagar i rad nu men båda dagarna var inte shopping. I förrgår åkte vi in och shoppade och jag köpte en pyjamas, skjorta och en cardigan. Vi gick in i en djuraffär där det finns hundar och katter som man kan kolla på. Melissa funderar på att köpa katt så vi kollade lite på det. Efter det så skulle Hanna( äldsta syskonbarnet) pierca öronen. Hon hade redan hål i varje öra men  hon skulle ta ett till i varje öra. Det blev dock inte så bra för hålen blev ojämna så vi fick komma tillbaka dagen efter och göra om det. Då blev det bra så då åkte vi hem på direkten. Nä nu ska jag göra iordning mig för att kolla på fotboll.

Ser ni hur blond jag har blivit förresten!

Bondbränna

Hola! Jag har fått bondbränna!! Jag har sträck på mitten av armen, på låren och vid halsen. Detta är inte snyggt!! Jag har fått det utav att träna fotboll och jag kan ju inte bara skippa träningen. Men jag ska ut och sola resten av kroppen också. Melissa börjar att jobba på onsdag så då är jag ensam hemma så då ska jag sola och skypa med folk så om nån vill skypa, säg till på facebook! Jag börjar komma mer och mer in i laget och träningarna är roliga. Alla kommer med roliga frågor om sverige så jag tänkte skriva några av dem!
Har ni tacobell?
Har ni cool aid? (en dryck)
Hur säger man toalettpapper?
Hur säger man öl och läsk?
Har ni datorer? (HAHA)
Och så har jag mitt favoritstatement som en tjej i laget kom med!
"Min favoritsak om sverige är swisscheese"
Några tjejer i laget säger att dom ska ta med mig på en amerikansk dag då vi ska göra tyedye(vet ej hur man stavar) där man färgar tshirts, dricka coolaid, äta tacobell(inte så amerikanskt med tacos men okej) och sen göra TP. TP tror jag står för toiletpaperprank. Det är alltså att kasta toalettpapper i folks träd och då har dom planerat att göra det på nån i laget. HAHA blir nog kul om det blir av. Nä nu ska jag gå ner och kolla på tv med värdmor och värdkusin!
Min bondbränna! Det ser värre ut i verkligheten! Och uräkta mitt tjockisben!

inga matcher... IGEN!

Hej! Skrev ju i en massa nya papper för fotbollen för några dagar sen men vi har inte hört något från the state än så jag får inte spela imorn heller!! Vill ju inviga min magics matchtröja! Får sitta och kolla igen!! Senaste dagarna har det mest vart lugnt! Fixat en mobil( visar den senare), spelat tvspel, bakat kakor, träffat grannar, spelat basket, tränat fotboll och lite mer chillgrejjer! Skriver när det händer nått spännande! :)

Bilder!!

Från dagen vi var på marknad
Hälsade på Amish människor
Igår
T-shirten så är på sista bilden fick jag utav rektorn på skolan! Bilder är felvänd men det står BHS LEADERS på den :)

fråga

Hallå, tänkte brara svara på en fråga som jag har fått som handlar som varför jag valde STS som organisation, för och nackdelar med STS och jämförelser med andra organisatione  så jag tänkte bara svara lite snabbt på det!
- Jag kollade inte direkt på så många organisationer. Jag tänkte lite på EF och sen så läste jag om några som har haft dåliga erfarenheter med dom så jag valde tillslut STS. Explorius är också ett bra förslag. Vissa väljer Explorius för att det sägs vara en väldigt organisation. Jag tror dock att det är flera som åker på utbytesår med explorius än med STS. STS har ju också språkresor och liknande så hela STS är mycket större än explorius. Jag har inte stött på några nackdelar än. Fördelar kan vara veckan i NY om man väljer att åka på den! En riktigt rolig resa men kostar dock runt 10 000 kr. Vi hade också ett gratis camp i Göteborg i mars som var riktigt roligt och lärorikt! Hoppas det räcker för att svara på frågan!

inga matcher för mig..

För att få spela fotbolls så var jag tvungen att skriva i en massa papper och dom lämnade vi in för några dagar sen men nu ringde en från skolan och sa att det var fel upplaga som vi hade skrivigt i. Det kommer nya upplagor av samma papper hela tiden och nu hade jag fel papper så jag får vänta med match och spela nästa match istället. Surt men helt okej. Jag får sitta och kolla och vänta på nästa match som är nästa vecka!

Soccer

Igår så var min första soccerpractice! Melissa skjutsade mig dit och sekunden jag steg ut från bilen så fick jag blickar haha. Det var dock inga elaka blickar. De var mer nyfikna. Jag gick och hälsade på tränaren och sen kom flera fram och presenterade sig och pratade med mig. Jag hade pratat med en tjej innan träningen också så jag höll mig lite med henne. Träningen började med att vi var uppdelade i grupper och i dom grupperna så skulle vi hela tiden ha bollen i lufften och räkna hur många träffar man fick. Den gruppen som fick mest träffar fick bestäma ett straff för de andra. Jag fattade ingenting när alla plötsligt agerade djur! HAHA jag ba WHAAT!! Ne men sen när jag förstod så gick det bra men sen var mitt lag de vinnande laget så jag slapp göra någe mer straff. Träningen var inte en utav mina bättre träningar men helt okej. Laget är mycket bättre än vad jag trodde att dom skulle vara. Efter träningen blev alla uppdelade i två lag. Varsity och JV. Varsity är det bättre laget medans JV är lite sämre. Coach Kelley placerade mig i JV men han kom och snackade med mig efter träningen och sa att det skulle vara mer rättvist så eftersom att han bara sett mig träna en gång så det kändes okej. Idag var det träning igen. Först så tränade Varsity och JV tillsammans men sen så tränade man med sitt lag. Denna träning gick riktigt bra för mig. Jag har fått positionen Mittmitt som är lite mer defense. Imorn så har vi vår första träningsmatch. Vi ska spela mot Kent. Först så spelar JV och sen varsity. Efter träningen så kom coach kelley och sa till mig att förbereda mig att spela båda matcherna. Jag tror och hoppas på att ta en plats i Varsity så jag hoppas på att matcherna går bra! Flera tjejer kom fram till mig efter träningen och sa att jag var jätteduktig och hade ett jättebra skott! Igår fick vi våra match kläder. Jag kommer att vara nummer 23 och spela i lila kläder från topp till tå. Jag ska be Melissa att ta kort så jag kanske kan lägga in lite bilder! Jag skriver imorn igen!

School and Amish

Hejhej, har inte skrivit så mkt på senaste dagarna så jag tänkte skriva en liten sammanfattning. Iförgår(tror jag) så åkte vi ut till Melissas släkt som är amish. Dom bodde en bit ut så det tog en stund med bilen. På vägen dit mötte vi buggies(häst och vagn) och en massa amish folk. Dom hade även kyrkoträff på ett fält typ så det fanns en jäkla massa människor och buggies. Sen kom vi till Melissas mosters hus. Det blev som sen stor släktträff. Jättemånga hade med sig mat och dryck. Det var mer "vanligt" folk än amish. Flera av Melissas mostrar och morbröder hade tagit sig ut ur amishlivet för flera år sedan så det fanns runt 7 amish människor där och resten var "vanliga". Jag tog inte så mkt kort eftersom att dom inte gillar elektronik så mkt men dom hade sagt innan att jag fick om jag ville. Det blev en massa mat, prat och så kollade vi lite på Hanna( Melissas systerdotter) när hon kastade lite softball. Vi åkte lite tidigt för att besöka Melissas collagekompis. Vi satt och pratade och sen så kollade vi på ett fotokollage som collagekompisens son hade fixat iordning från att han var och hajkade. Han är 18 år och har hajkat från Georgia till Main!! Vilket är jättelångt så det var rätt så imponerande.
Igår så var vi iväg hela dagen. Vi har shoppat skor, fixat sportpapper, ätit subway och varit inne på bed,bath and beyond. Idag så har vi bara varit hemma och t.ex. spelat tvspel, kollat på tv och lite mer. Nu så är det en jättestor storm. Det kom ett larm som berättade att en jättestor storm var på väg. Lite läskigt faktiskt men kul! Vi så ute på verandan och kollade på stormen. Det blixtrar, mullrar och regnar hela tiden!! Jag ska ta och skriva ett till inlägg angående fotbollen snart så hold on!
Imornkväll så ska jag också försöka att fixa ett inlägg med endast bilder eftersom att internet är väldigt segt just nu!!

Im in OHIO!!

Hej alla! Kom fram till Ohio för 2 dagar sen men har inte bloggat. Jag kom fram vid kl3 på flygplatsen i canton/akron. Planet var det minsta jag flygit med men det var okej. När jag hade stigit av planet gick jag för att träffa min värdmamma! Jag kunde se dom redan 100 ifrån dom. Dom hade 4 skyltar som det stod välkommen, mitt namn och Hej( på svenska). Det var min värdmamma Melissa, hennes syster, alla fem syskonbarn och min områdesrepresentant. Efter att vi hade hämtat väskan så åkte vi till huset. Jag packade upp alla presenter. Presenterna var en osthyvel, sverigebok, dalahäst, tshirtar och godis. Dom älskade alla presenter förutom kanske saltlakritsen. Melissa tyckte att djungelvrålen var helt okej men turkiska pebern var inte så gillad. Chokladen var jättegod tyckte dom. Efter det så åkte vi till en park där vi tog en promenad.
Igår så åkte vi till ett fair. Det är typ en marknad med små bergochdalbanor och en massa mat! Specielt friterat. Det fanns deap fried pickles, brownies, oreos och lite mer. Vi köpte friterade oreos och brownies. Det var jättegott men inte det bästa för kroppen.
Idag så åkte vi till verizon för att höra lite om mobiler och sånt. Vi fixade köpte en fotboll och fotbollsskydd eftersom att mina fotbollsskydd inte har nått slags approval.  Därefter åkte vi till typ en seconhandbutik med märkeskläder. Där så köpte jag 2 tshirts för bara 13 dollar. Vilket är typ 90 kr. När vi gick från den affären så gick vi till starbucks och jag köpte en stor choklady chip frappocino(stavning?) som vi sedan gick runt med på the mall. Kändes riktigt amerikanskt!  På the mall köpte jag tre plagg från hollister, 2 från forever21 och 2 från nån affär som jag inte kan namnet på. Blev lite mkt men det var fina kläder :) På kvällen åkte vi först och hälsade på hennes kompis och sedan åkte vi och kollade på en fotbollsmatch( inte amerikansk fotboll) som min framtida fotbollstränare var med i så då hälsade vi på honom. Jag kommer att börja träna på måndag. På fotbollsmatchen så träffade vi en massa människor som Melissa indroducerade mig med. En kvinna frågade direkt om jag var från sverige. Jag är för blond för att dölja det!
Imorn kommer att bli spännande!! Vi ska på korvfest hos Melissas Amish familj! Kommer nog att bli riktigt roligt! Jag har fått tillåtelse att ta kort också så det är kul! Melissa sa att hennes familj inte är så strikta som andra amish är.
Aja det var allt för idag! Bilder lägger jag upp nån annan dag när jag har lagt in dom på kameran!
Love from Ohio!

Manhattan

Hej igen! Det blev ändrade planer igår så vi åkte redan till manhattan igår. Vi åkte buss och tåg till brooklyn och där ifrån så gick vi över the brooklyn bridge. Det var jättehäftigt med allt ljus från skyskraporna och allt. Vi tog massor utav kort! Idag åkte vi också till manhattan. Vi var där hela dagen. Först åkte vi till Central Park och tog en lite promenad, gick till strawberry fields där det finns en minnesgrej för John lennon på marken där det står Imagine, joggade som dom brukar göra i central park i filmer och tog en massa kort. Efter det så fick vi fritid och då sprang nästintil alla tjejer till Victorias Secret. Jag köpte en lila tröja där. Därefter så gick vi till forever21!!! Fanns så himla fina kläder där men jag köpte tyvärr inga. Köpte dock ett halsband och örhängen. Sen gick vi och köpte I<3NY t-shirts. Sedan gick vi vidare mot Time square. Det var riktigt häftigt!! Där stod vi och tog bilder och njöt av staden! SÅ himla coolt! Sen så var det dags att gå tillbaka för då var det samling men då tog vi med oss starbucks. Sen åkte vi buss till Abercrombie & fitch. Blev inga kläder där heller. Imorn så ska vi åka till en strand på Long Island. Där kommer vi att vara hela dagen. Dagen därefter så blir det en till dag i storstaden och på kvällen så ska vi åka båt runt manhattan!

Nä, nu ska jag sova! Lägger upp mer bilder någon annan gång!

RSS 2.0