Ambassaden

Imorn så ska jag och mina föräldrar ta oss till Estocolmo för att fixa visum. Riktigt kul är att vi måste gå upp vid fem(!!!!!!). Imorn är det ju den 28 juni och det betyder att det bara är en månad tills jag åker till USA!!!!! Efter besöket så ska vi gå lite på stan. Jag vill ha nya byxor innan jag åker så det kändes som ett bra tillfälle. Vi ska nog också åka till gamla stan och kolla i lite presenter. Jag vill köpa en dalahäst och sverige t-shirtar. Jag köpte faktiskt lite presenter idag! Jag och mammsen åkte till Eskilstuna turistbyrå och köpte en osthyvel med en älg på, nyckelringar med daniel och viktoria och sverigegodis. Är lite osäker på nyckelringarna men det blir nog bra. Jag ska ju köpa mer presenter. Jag tar kort sen och visar presenterna!

Departure

Tjenatjena!
Nu är det helt klart att jag kommer iväg! Ni fattar inte hur lättad jag är! Det är också bestämt att jag kommer att byta skola tills när jag kommer tillbaka från USA. Jag har märkt att Natur inte är något för mig så jag kommer att läsa på antingen ekonomilinjen eller samhällvetenskapliga linjen med inrikting beteendevetenskap. Har inte riktigt bestämt mig om vad jag ska välja men nu har jag ju ett år att bestäma mig på.

Jag har fått reda på mer information om min resa till USA. Så här ser reseplanen ut!

28 Juli kl 7.10 Åker jag från Arlanda till Heathrow och är framme vid kl 9.00
          kl 13.00 så åker jag mot JFK, New York och är framme 15.40.
          Jag spenderar 8 dagar i New York med en massa STSARE.
4 Augusti så åker jag från JFK till Cleveland kl 10.05 och är framme kl 12.06.
          Från Cleveland så tar jag planet mot Canton kl 13.20 och är framme kl 14.46. 

Därefter träffar jag min värdmamma! AHHH det är verkligen snart! Endast 40 dagar nu när klockan är över 12. 

Den spanska utbytesstudenten som gick på mitt high school iår åkte hem idag och då skrev till mig på facebook och så här skrev hon!

"Enjoy it every minute your there, your gonnna have so much fun!"
weheartit.com


             

SOMMARLOV!!!!

Äntligeen! Fy tusan vad jag har längtat. Fast det var lite sorglig att säga hejdå till klassen. Jag har kommit närmare till denna klass än vad jag gjorde till min förra som jag gick med i 4 år! Jag kanske inte träffar några av dem innan jag åker!!! Dessutom så har jag bara TVÅ VECKOR på mig att umgås med min vän Isabelle eftersom att hon drar och sommarjobbar på öland. Jag har gått i samma klass med henne i 5 år. Gått igenom att ha mobbat henne(hahahaha) till att vara riktigt bra vänner!! Henne kommer jag att sakna.

Åhhh det är så skönt med sommar!!!

Jag och issa, innan balen i nian :)


Want to go now!

Hej alla! det var riktigt länge sen jag skrev så jag kände att det var dags igen. Nu under den senaste tiden så har jag pluggat järnet och så har jag varit i Göteborg och spelat basket. Jag spelade match mot utbytismaria och det var jättekul! Resultatet av matchen var inte det jag ville men det gick bra iallafall! Jag hade en jätterolig sista helg med laget! Det var riktigt sorgligt att spela den sista matchen för nu kommer jag inte träna, spela matcher och ha kul med dom på ett helt år!

Idag är det endast 50 dagar kvar tills jag åker! Jag har börjat få lite ångest om att jag kommer att lämna men det är samtidigt svårt för min hjärna att förstå att jag faktiskt ska åka. Fast jag är så jäkla nervös idag eftersom jag nyss har gjort ett prov som kan avöra om jag får åka. OM det inte går så får jag plugga lite på lovet.

Det har inte hänt nått mer på utbytesfronten förutom att jag har skrivigt i visumsgrejer på ambassadens hemsida! Riktigt jobbiga frågor som handlar om jag hade tänkt att prostituera mig, bomba landet eller att jag är i kontakt med terrorister. Jag mailar också rätt så mycket med min värdmamma. Hon bad om att få mitt nummer så att vi kan prata i telefon!! Snacka om att jag kommer att stamma! Hon berättade att hon har fått jobb som guidance counselor för 9th graders på mitt high school vilket jag tycker är bra.

Snart är det sommarlov men trots att jag inte ska jobba så kommer jag att vara rätt så upptagen. Jag ska:

* vara med vänner och familj.
* köpa presenter
* köpa en eskilstuna brandstations t-shirt till min områdesrepresentant
* köpa 2-3 adapters
* fixa en liten hejdåfest
* bli brun xD
* åka till ambasaden.


RSS 2.0