Vad har hänt?

Efter lite klagomål på min uppdatering från min bästa vän Isabelle så kände jag mig lite tvungen att skriva lite. Så, vad har hänt sen senast!
  • Tränat otroligt mycket basket och spelat lite träningsmatcher. Laget är jättekul men allt är väldigt seriöst även fast laget inte är så bra. Jag får spela jättemycket på matcherna nu eftersom att vi har lite skadeproblem+ sjukdommar. 2 utav sjukdommarna är dessutom rätt så allvarliga. 2 tjejer i laget svimmar hela tiden. En tjej vet att hon har en sjukdom och den andra tjejen har gått till doktorn och dom vet inte vad som är fel med henne. Igår svimmade båda tjejerna och en av dom tränade inte ens. Imorgon och på lördag så börjar våra riktiga matcher!
  • Förra veckan var en riktig dramavecka! Det var slagsmål varje dag den veckan och vi hade ett lockdown. Ett lockdown är det som händer om det kommer in nån och skjuter. Allt började med att rektorn sa i högtalarna " Can OC barber come to the main office" Oc barber är död och det är koden för ett lockdown. Detta hände när jag hade designclass så min bildlärare släckte lamporna och sa till alla att sätta sig i hörnet av rummet och vara tysta. Där satt vi i nästan 40 min utav att veta nånting. Vi va väldigt säkra på att det var en övning men man vet ju aldrig. Efteråt så fick vi reda på att polisen kom till skolan och gick runt med hundar som letade efter droger. Och det hittade dom.
  • Igår så hade jag en presentation för fjärdeklassare om Sverige! Det gick jättebra! Dom var jättesöta och efter presentationen så kom alla fram och kramade mig. Dom frågade mycket frågor så det var jättekul! Frågorna var allt från " Is sweden a village?"  "Do you know the royal family?" Presentationen hade mycket bilder och så tog jag en film från youtube med bilder och svenska nationalsången.
  • Idag så var det thanksgiving! Vi var hemma hos oss med Melissas föräldrar, melissas syster med hennes man och 2 barn och melissas systers mans föräldrar. Melissas systers mans mamma är så himla söt! En liten, gullig, svart kvinna som nästan är 70. Hon gav mig kommentarer efter kommentarer och var så himla söt! Maten var god men amerikansk mat är inte min favorit. Jag saknar svensk mat som bara den! Men det fanns Turkey, sötpotatis, potatismos, pajer och en massa annat. Min favorit var efterätterna! Dagen handlar endast om att äta, kolla på football och se macys thanksgivnigparade på morgonen.
  • Om två timmar så åker vi iväg för kl 12 så börjar black friday! SUPEREXCITED! Black friday är en natt/morgon där alla affärer öppnar runt 12 på natten och det är jättemycket rea! Vi ska åka till kohls, target och Wallmart. Vi kan inte vara ute hur länge som helst eftersom att jag har en basketmatch imorn.
  • Imorgon efter matchen så ska jag gå och kolla på breaking dawn! Jag ska se den med en dansk utbytesstudent som bor i närheten. CAN'T WAIT!
  • På lördagkväll efter matchen så ska laget ut och äta på applebees! Kommer att bli jättekul!
  • På söndag blir det en chiilldag!
  • Vi har planerat att på 12 december så ska vi åka till West virgina för att se nån julgrej och sen ska vi sova hos nån som melissa känner och dagen efter så ska vi gå på IKEA! JAG LÄNGTAR! Vi ska gå runt och kolla, äta svenska köttbullar och köpa en massa svensk mat. Jag har redan kollat upp vad dom har för mat på just det ikeat och dom har svenska räkor, princesstårta. flädersaft, lingondryck, choklad, godissnören, gräddsås, potatisgratäng, sill och en massa kakor. SÅ HIMLA GOTT! Jag ska tvinga alla att äta sill!
  • Melissa har börjat snakca på att vi kanske ska ta en liten tripp till FLORIDA!!!!!!!!!!
.
.
.
Nu ska jag vila lite innan vå åker för att GO CRAZY WITH BLACK FRIDAY! Jag lägger in bilder nån annan dag! CIAO!

BASKETMATCHEN!

Det var ingen riktig match som jag spelade. Vi spelade flera småmatcher mot 2 andra lag. Jag vet inte hur många vi vann eller förlorade. Jag vet bara att i början gick det riktigt dåligt. För både laget och för mig själv. Efter några matcher så började det att gå bättre. EN utav matcherna gick det jättebra för mig! Jag gjorde 9 utav 11 poäng. Jag satte en trea och gjorde ett mål när jag sprang under korgen och bara drog upp armen bakom mig( vet inte hur jag ska förklara hehe) och alla blev jätteimponerade! Jag fick jättemånga kommentarer. " Emma Im so proud of you" Emma you're a beast" " That's awesome" en tränare som kom och pratade med oss men som jag inte känner sa " I think I've seen you on a foreign ESPN" HAHA det var jättekul! Jag tror att jag gjorde mest mål av alla. I helgen så har vi fler matcher. Vi åker till Kent och spelar på samma vis, mot två andra lag. Efter helgens matcher så åker jag, Melissa och Hanna till Cleveland för att gå på en foodshow! Det kommer att finnas flera kockar från the foodnetwork där och vi kommer gå runt och äta mat och sen ska vi se en utav kockarna laga mat. KUL! :D

Go buckeyes!

Förra helgen var jag alltså i Columbus för att kolla på en ohio state footballgame och för att shoppa! Matchen var sååå himla rolig! Vi kom dit vid halv 7 och matchen började vid 8. Vi gick då runt och kollade lite. Jag tog faktiskt kort med en full viking! Jag kände mig som hemma där! Han var helt borta så på båda bilderna vi tog så blundade han! Sen gick vi in och satte oss. Platserna var riktigt bra tycke jag! Vi satt rätt så långt bak men vi kunde se jättebra! Matchen var riktigt bra och spännande. Alla skrek och hejade på sitt lag och allt var så himla högljuddt! Det var 105 000 människor i publiken! Helt galet vilken spirit amerikanarna har! Slutet av matchen var jättespännande! Vi ledde nästan hela matchen men sen när det var 1 min och 20 sek kvar så gör wisconsin en touch down så att dom leder. Publiken blev jättearga och flera gav upp hoppet. När det sedan är 20 sek kvar så gör Ohio en touchdown vilket gör att vi vinner matchen! Efter den touchdownen så stod jag och melissa tillsammans och hoppade och skrek tillsammans med dom 105 000 människorna där! Killen bredvid mig började att krama mig och skrek " I don't know you but I LOVE YOU!!" I LOVE FOOTBALL NOW! Efter matchen så åkte vi till hotellet där vi spenderade natten. På morgonen så åkte vi till Mcdonalds för att äta frukost och sen åkte vi vidare mot easton mall. Det är ingen riktigt mall.Det är typ som en liten shoppingstad. Jag shoppade JÄTTEMYCKET!! för typ 2000 kr..... förlåt pappa..... jaja nu blir det bilder!
Jag har en massa filmer från matchen också men det får bli en annan gång! TJATJA!

Basket och is

Förra helgen så var jag ju i Columbus på football och en dag med shopping men jag skriver ett nytt inlägg om det! På fredagen och lördagen så hade jag dessutom också basketball tryouts! Det var skiiitjobbigt! HERREGUD SÄGER JAG BARA! En massa magic sprints och att springa fram och tillbaka 14 ggr på en min är bland det jobbigaste! Jag har lärt mig deras spel och allt nu nästan! Jag kom med i varsity! Jag kommer att spela center, post, forward eller vad man nu vill kalla det. Här så är det mycket fokus på just sin position så guarderna övar skott medans vi långskånkar gör en massa grejer under korgen. Jag saknar att skjuta..... Men allt går bra och jag tror att jag kommer att få spela mycket. Jag har hört från flera att jag kommer att få laget att vinna och att jag kommer att vara jättebra för laget. Främlingar i skolan har kommit fram och ba är du svensken som spelar basket? Jag har hört att du är skiiitbra! Det är lite mycket press men det är kul! Idag kom en tjej som jag har 2 lektioner med fram till mig och sa att simlaget+tränare har pratat om mig och dom säger att jag är jätteduktig och att jag är jätteduktig specifikt på bröstsim! Dom vill verkligen ha med mig i laget! Det vill inte jag! Jag tycker att det är tråkigt och jag är inte alls en bröstsimmare! Jag har aldrig varit bra på det! Jag simmade i 7 år och bröstsim är inte min starka sida! Nej, nån simning blir det icke! Imorgon så har jag min första basketmatch! Det är en träningsmatch men det spelar ingen roll! Jag är riktigt taggad! Jag kan inte riktigt alla spelen än men det ska nog gå bra! På senaste tiden så har jag sträckt mig mycket. Ljumskar, lår, vader....... Jag fick dessutom shinsplints! Har ingen aning o vad det är jag vet bara att jag har det! Det gör att det gör jätteont på framsidan av vaderna och jag tror att det är på grund av att ha sprungit så mkt på hårt golv. Idag och igår så har jag har haft jätteont i låren och så här gör man då(bilden)! Jag sa till alla tränarna att så här gör man inte i sverige....
Man tejpar dit lite is liksom....

RSS 2.0