Vad har hänt?

Efter lite klagomål på min uppdatering från min bästa vän Isabelle så kände jag mig lite tvungen att skriva lite. Så, vad har hänt sen senast!
  • Tränat otroligt mycket basket och spelat lite träningsmatcher. Laget är jättekul men allt är väldigt seriöst även fast laget inte är så bra. Jag får spela jättemycket på matcherna nu eftersom att vi har lite skadeproblem+ sjukdommar. 2 utav sjukdommarna är dessutom rätt så allvarliga. 2 tjejer i laget svimmar hela tiden. En tjej vet att hon har en sjukdom och den andra tjejen har gått till doktorn och dom vet inte vad som är fel med henne. Igår svimmade båda tjejerna och en av dom tränade inte ens. Imorgon och på lördag så börjar våra riktiga matcher!
  • Förra veckan var en riktig dramavecka! Det var slagsmål varje dag den veckan och vi hade ett lockdown. Ett lockdown är det som händer om det kommer in nån och skjuter. Allt började med att rektorn sa i högtalarna " Can OC barber come to the main office" Oc barber är död och det är koden för ett lockdown. Detta hände när jag hade designclass så min bildlärare släckte lamporna och sa till alla att sätta sig i hörnet av rummet och vara tysta. Där satt vi i nästan 40 min utav att veta nånting. Vi va väldigt säkra på att det var en övning men man vet ju aldrig. Efteråt så fick vi reda på att polisen kom till skolan och gick runt med hundar som letade efter droger. Och det hittade dom.
  • Igår så hade jag en presentation för fjärdeklassare om Sverige! Det gick jättebra! Dom var jättesöta och efter presentationen så kom alla fram och kramade mig. Dom frågade mycket frågor så det var jättekul! Frågorna var allt från " Is sweden a village?"  "Do you know the royal family?" Presentationen hade mycket bilder och så tog jag en film från youtube med bilder och svenska nationalsången.
  • Idag så var det thanksgiving! Vi var hemma hos oss med Melissas föräldrar, melissas syster med hennes man och 2 barn och melissas systers mans föräldrar. Melissas systers mans mamma är så himla söt! En liten, gullig, svart kvinna som nästan är 70. Hon gav mig kommentarer efter kommentarer och var så himla söt! Maten var god men amerikansk mat är inte min favorit. Jag saknar svensk mat som bara den! Men det fanns Turkey, sötpotatis, potatismos, pajer och en massa annat. Min favorit var efterätterna! Dagen handlar endast om att äta, kolla på football och se macys thanksgivnigparade på morgonen.
  • Om två timmar så åker vi iväg för kl 12 så börjar black friday! SUPEREXCITED! Black friday är en natt/morgon där alla affärer öppnar runt 12 på natten och det är jättemycket rea! Vi ska åka till kohls, target och Wallmart. Vi kan inte vara ute hur länge som helst eftersom att jag har en basketmatch imorn.
  • Imorgon efter matchen så ska jag gå och kolla på breaking dawn! Jag ska se den med en dansk utbytesstudent som bor i närheten. CAN'T WAIT!
  • På lördagkväll efter matchen så ska laget ut och äta på applebees! Kommer att bli jättekul!
  • På söndag blir det en chiilldag!
  • Vi har planerat att på 12 december så ska vi åka till West virgina för att se nån julgrej och sen ska vi sova hos nån som melissa känner och dagen efter så ska vi gå på IKEA! JAG LÄNGTAR! Vi ska gå runt och kolla, äta svenska köttbullar och köpa en massa svensk mat. Jag har redan kollat upp vad dom har för mat på just det ikeat och dom har svenska räkor, princesstårta. flädersaft, lingondryck, choklad, godissnören, gräddsås, potatisgratäng, sill och en massa kakor. SÅ HIMLA GOTT! Jag ska tvinga alla att äta sill!
  • Melissa har börjat snakca på att vi kanske ska ta en liten tripp till FLORIDA!!!!!!!!!!
.
.
.
Nu ska jag vila lite innan vå åker för att GO CRAZY WITH BLACK FRIDAY! Jag lägger in bilder nån annan dag! CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0