BAAASKET

Hej, ville bara säga att jag lever. Det är svårt att tro efter träningen som jag gick igenom idag! Jag har pratat med så många människor och alla säger samma sak om tränaren. Han tvingar alla att springa och det är jättejobbiga träningar. Jag tänkte lite så att amerikanare klagar väldigt mycket så jag trodde att det var lite över drivet men det var det verkligen inte! Basketträningarna i Eskilstuna är en barnlek jämfört med träningen jag gick igenom idag. Träningarna i sverige är som en liten uppvärmning innan den riktiga träningen. Nu ska jag förklara hur allt gick till!
.
.
Allt började med att jag fick springa en mile(1.6 km) på 8 minuter. Jag var säker på att jag inte skulle klara det. Jag är jättedålig på att springa och jag tycker att det är sååå tråkigt men jag klarade det. JAG KLARADE DET PÅ 7.57 min. Alltså 3 sek från att inte klara det! Jag är riktigt imponerad av mig själv måste jag säga! Alla var tvungna att springa the mile innan säsongen och det är inte alla som klarar det. Sen sprang vi "magic runs" eller med andra ord, vi sprang idioten. Gjorde en massa fysgrejer och så visade dom hur deras spel är. Jag fattar inte riktigt men jag lär mig. Sen spelade vi match men det gick inte så bra för jag kan ju inte deras spel så bra och jag var den enda som inte vilade! Han vill se mig spela. Sen gick vi upp till gymmet och gymmade och sen så körde vi magträning! Magträningen var det värsta! HERREGUD SÄGER JAG BARA! Nu ska jag plugga och sen ska jag sova!!!

senaste tiden

jag är en dålig bloggare... jag vet... Men jag har försökt att leva och har ingen tid för bloggen. Jag skriver iallafall lite då och då! Så vad har hänt!
 • Jag har gått i skolan som vanligt!
 • allergiska reaktionen stannade kvar i några dagar och jag fick en ny medicin mot strep men nu är den slut.
 • Fotbollssäsongen är över! Sista matchen var mot wadsworth vilket är staden där jag bor. Vi förlorade med 3-0. Efter matchen så grät alla. Speciellt alla seniors eftersom att det var sista fotbollsmatchen i high school. Jag grät inte men jag var glad att det var över för nu är det basketsäsong. Jag spelade väldigt lite match på senaste tiden pga alla träningar som jag har missat.
 • I carved a pumpkin!
 • På helgerna så har Melissas syskonbarn varithär och vi har varit ute mycket. Det har varit jättefint väder! På dagarna så kan man gå ute med tshirt! Vi spelar mycket basket ute!
 • Värmesystemet i huset har gått sönder så jag fryser ihjäl på morgonen!
 • Jag och melissa fixade en hayride/bonfire för alla utbytesstudenter i närheten. Vi var på en gård ute på landet hos nån som melissa kände. Vi åt en massa mat, grillade korv och smores, spelade basket, pratade svenska med en dansk tjej, åkte hayride i skogen och satt runt elden! Det var jättekul!
 • Imorgon är min första basketträning! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT BASKETEN BÖRJAR! Tryouts är ihelgen och jag hoppas på varsity! Vi kommer att ha väldigt mycket träningsmatcher nu ibörjan och det kommer att bli jättekul! Det kommer dock att bli väldigt jobbigt! Alla klagar på hur mycket tränaren tvingar dom att springa. Jag måste kunna springa 1 mile på 8 min!
 • På lördag efter tryoutsen så åker jag och Melissa till Columbus för att kolla på the Ohio states football game. Alla i ohio är stolta över sitt ohio stat och de följer alla matcher så det kommer att bli jättekul! Efter matchen så spenderar vi natten på hotell och på söndagen blir det shopping! Som jag har längtat efter shopping!
 • Denna vecka sä gör jag OGT's. Det är en massa prov som alla i ohio måste ta för att kunna graduate. Detta är alltså väldigt onödigt eftersom att jag inte kommer att graduate. Jag har 1 prov varje dag denna vecka. Måndag-reading, tisdag-math, onsdag-writing, torsdag- science, fredag- social science (tror jag).
 • I fredag så var det MOLEDAY! Alltså mol som man har i kemi! Det var jättekul! Alla tog med sig mat som hade med moles at göra. En mole kan vara ett sorts amount i kemi, ett djur eller en leverfläck. Flera hade med sig cupcakes, wings, mol(dor)itos, kaker. Jag gjorde en lite annorlunda sak..... Jag och en kille som heter Colin gjorde det tillsammans. Han skrev en låt om leverfläckar som jag sedan översatte till svenska. Sen sjöng han medans jag dansade. Såhär gick låten!
Leverfläcksdag, leverfläcksdag, leverfläcksdag
vilken underbar dag!
Scott är ingen man och det är inte okej! (en kille i klassen haha)
Vi är leverfläckarna(vårt bandnamn) och ingen kan slå varan låt
Mr. Sobnosky är den häftigaste läraren i Barberton.
Nu kommer jag inte på någe mer så jag lägger in lite bilder!

attans

mina utslag blev inte bättre. deom blev myyyycket sämre! Jag ha fullt med röda fläckar på hela kroppen som kliar, mitt annsikte är svullet och rött. Imorse så bestämde vi att jag inte skulle gå till skolan idag och åkat till doktorn istället. Imorse hade jag väldigt tung andning dessutom. Doktorn berättade att jag är allergisk mot pencillin. Jag blev jätteglad eftersom att jag trodde att jag skulle vara allerigisk mot katter och då skulle jag ha blivigt jätte arg eftersom att vi nyss har skaffat kattungar! Dom är mina bebisar! Dom heter förresten Wylie och Scooter. Nu fick jag ny medicin. Jag äter jääkligt mycket medicin just nu och det är inte kul!!!!! :(

Fint väder

Just nu så har vi runt 20-25 grader ute på dagarna! Det är jätteskönt! Hösten här är mycket finare än sverige! Det är varmt och soligt och så är de färgglada löver kvar på träden mer än en vecka! SUPER!
I söndags så var vi ute och fixade det sista i trädgården, tog en promeniz till circle K och sen satt jag och Hanna ute och rita på marken. Myyyyspyyyys.

SNART BASKET!

Nu på senaste tiden så har det bara blivigt ett inlägg varje vecka! Jag ska försöka att bättra på mig! Jag var hemma sjuk tisdag till torsdag förra veckan med strep men halsontet försvann för någon dag sedan. Fotbollssäsongen har inte riktigt gått som jag velat! Först fick jag inte spela pga fel med en massa papper, jag har haft jättemycket sträckta muskler som jag tror beror på att jag inte är van med att träna 2 timmar varje dag och sen så har jag ju varit sjuk. Nu som grädden på moset så har jag fått utslag på mage,hals och annsikte! Vi tror att det är efter antbiotikan så om utslagen inte är borta imorgon så åker vi till doktorn. Det kan också vara så att utslaget är från katter. I söndags så flyttade 2 10 veckor gammla kattungar in till oss! Dom är så himla sööööööta! Jag  blir hur arg som helst om jag är allergisk mot dom!!! Hoppas verkligen att utslagen är från medicinen.
.
.
Denna vecka så kommer jag att spela 8 fotbollsmatcher! Det blir då med både JV och varsity. Jag spelade 2 igår och förlorade JV och vann varsity. Jag har en varsitymatch imorn och sen så blir det mer. Nästa vecka så är det slutspel och sen så börjar basketträningarna!! Jag gillar fotboll men det slår verkligen inte basket! JAG SAKNAR BASKET!!!!!! nu orkar jag inte skriva mer så jag lägger in lite bilder istället! HEJDÅ!

Im sick!

Ligger hemma i sängen nu. Jag stannar hemma från skolan idag eftersom att jag är sjuk. Gillas inte! Jag har ont i hals och huvud och så tror jag att jag har feber. Till lite roliga saker nu då! Vi kommer förmodligen att få hem två kattungar som ska bo här! JAG ÄR JÄTTEGLAD!! Dom har blivigt räddade av Melissas kompis men hon har 5 egna katter så hon vill inte ha några mer och Melissa har funderat på att skaffa katt men nu blir det två istället! YAAAAY :D

Tobias

Hej, jag pratade får några timmar sen med en kille som skulle ha varit utbytesstudent men så förstörde hans organisation Explorius för honom. Han åkte inte till USA iår pga missförstånd och en massa annat som hände med hans Explorius. Han fick för länge sedan garanterat för sig att han skulle till florida av sin organisation. Jag kommer ihåg det eftersom att jag har läst hans blog likasom många andra bloggar väldigt länge. Det är så synd att när man längtat efter något så mycket bara förstörs pga misstag från organisationen. Ni kan läsa mer på hans blogg http://tobiasintheus.blogg.se/ . Med detta inlägg så klankar jag helt och hållet ner på exoplorius pga att jag vet att det har skett med andra organisationer också men sättet som explorius skötte Tobias situation på är inte rätt! LÄS HANS BLOGG SÅ FÖRSTÅR NI!

HOMECOMING!

Igår var det homecoming! Det var jättekul! Dagen började med att jag sprang ett 5km lopp med Melissas systerdotter. Loppet var för folk med Leukemi. JAG KOM TREA I MIN ÅLDERSGRUPP!!!!!..... Dock var det bara tre som var med... hehe. Sen kom jag hem och fick håret fixat av Melissas kusin. Hon fixade både hår och smink på mig. Jag har nog aldrig haft så mycket hårspray som igår! Sen åkte jag till en kille som heter Eli och tog foton. Vi var jättemånga där som tog foton. Vi var nog där i nån timme. Sen åkte jag med Colin,Mason,Brittany och Lexie. Mot T.G.I.F . Bilturen var jätterolig! Killarna hade fixat med musik i bilen så det spelades all från dubstep, hårdrock, if I die young, HEY YA och Taylor swift.
Det roliga var att killarna kunde texten till alla dom tjejiga låtarna och satt och sjung hela tiden medans vi tjejor satt och skratta. På resturangen så beställde jag chickenfingers precis som nästan alla tjejerna vid bordet. Dom var riktigt imponerade att det var första gången jag åt chickenfingers. Hela middagen var rolig! När vi hade ätit klart så sa vi till personalen att det var min födelsedag så tio minuter senare så kom 10 st som jobbade där och sjöng en jätterolig sång och dansade och så fick jag gratis glass. Alla kollade och när jag gick ut från resturangen så var det flera som sa grattis till mig. Sen åkte vi till skolan där dansen var. Vi gick och pratade med lite folk och sen dansade vi. Det fanns flera danser som alla kunde så jag lärde mig lite nytt. Det finns en dans här som kallas för "the bernie" som ser jättelöjlig ut men den är rolig att göra så när den låten kom så stod alla och dansade. Homecoming var inte det jag hade trott att det skulle vara som men det var jättekul! Efter homecoming så åkte jag hem till Brianna tillsammans med Brittany och Jennifer. Där sov jag och vi hade jättekul! Känns som om jag har använt ordet jättekul väldigt mycket i detta inlägg men det är precis så som det var. JÄTTEKUL!
Jag lägger in mer bilder nån annan gång! Jag tog inte så jätte mycket bilder. Jag dansade mest på dansen liksom. Dessa bilder har jag tagit från facebook.

RSS 2.0