HOMECOMING!

Igår var det homecoming! Det var jättekul! Dagen började med att jag sprang ett 5km lopp med Melissas systerdotter. Loppet var för folk med Leukemi. JAG KOM TREA I MIN ÅLDERSGRUPP!!!!!..... Dock var det bara tre som var med... hehe. Sen kom jag hem och fick håret fixat av Melissas kusin. Hon fixade både hår och smink på mig. Jag har nog aldrig haft så mycket hårspray som igår! Sen åkte jag till en kille som heter Eli och tog foton. Vi var jättemånga där som tog foton. Vi var nog där i nån timme. Sen åkte jag med Colin,Mason,Brittany och Lexie. Mot T.G.I.F . Bilturen var jätterolig! Killarna hade fixat med musik i bilen så det spelades all från dubstep, hårdrock, if I die young, HEY YA och Taylor swift.
Det roliga var att killarna kunde texten till alla dom tjejiga låtarna och satt och sjung hela tiden medans vi tjejor satt och skratta. På resturangen så beställde jag chickenfingers precis som nästan alla tjejerna vid bordet. Dom var riktigt imponerade att det var första gången jag åt chickenfingers. Hela middagen var rolig! När vi hade ätit klart så sa vi till personalen att det var min födelsedag så tio minuter senare så kom 10 st som jobbade där och sjöng en jätterolig sång och dansade och så fick jag gratis glass. Alla kollade och när jag gick ut från resturangen så var det flera som sa grattis till mig. Sen åkte vi till skolan där dansen var. Vi gick och pratade med lite folk och sen dansade vi. Det fanns flera danser som alla kunde så jag lärde mig lite nytt. Det finns en dans här som kallas för "the bernie" som ser jättelöjlig ut men den är rolig att göra så när den låten kom så stod alla och dansade. Homecoming var inte det jag hade trott att det skulle vara som men det var jättekul! Efter homecoming så åkte jag hem till Brianna tillsammans med Brittany och Jennifer. Där sov jag och vi hade jättekul! Känns som om jag har använt ordet jättekul väldigt mycket i detta inlägg men det är precis så som det var. JÄTTEKUL!
Jag lägger in mer bilder nån annan gång! Jag tog inte så jätte mycket bilder. Jag dansade mest på dansen liksom. Dessa bilder har jag tagit från facebook.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0