senaste tiden

jag är en dålig bloggare... jag vet... Men jag har försökt att leva och har ingen tid för bloggen. Jag skriver iallafall lite då och då! Så vad har hänt!
 • Jag har gått i skolan som vanligt!
 • allergiska reaktionen stannade kvar i några dagar och jag fick en ny medicin mot strep men nu är den slut.
 • Fotbollssäsongen är över! Sista matchen var mot wadsworth vilket är staden där jag bor. Vi förlorade med 3-0. Efter matchen så grät alla. Speciellt alla seniors eftersom att det var sista fotbollsmatchen i high school. Jag grät inte men jag var glad att det var över för nu är det basketsäsong. Jag spelade väldigt lite match på senaste tiden pga alla träningar som jag har missat.
 • I carved a pumpkin!
 • På helgerna så har Melissas syskonbarn varithär och vi har varit ute mycket. Det har varit jättefint väder! På dagarna så kan man gå ute med tshirt! Vi spelar mycket basket ute!
 • Värmesystemet i huset har gått sönder så jag fryser ihjäl på morgonen!
 • Jag och melissa fixade en hayride/bonfire för alla utbytesstudenter i närheten. Vi var på en gård ute på landet hos nån som melissa kände. Vi åt en massa mat, grillade korv och smores, spelade basket, pratade svenska med en dansk tjej, åkte hayride i skogen och satt runt elden! Det var jättekul!
 • Imorgon är min första basketträning! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT BASKETEN BÖRJAR! Tryouts är ihelgen och jag hoppas på varsity! Vi kommer att ha väldigt mycket träningsmatcher nu ibörjan och det kommer att bli jättekul! Det kommer dock att bli väldigt jobbigt! Alla klagar på hur mycket tränaren tvingar dom att springa. Jag måste kunna springa 1 mile på 8 min!
 • På lördag efter tryoutsen så åker jag och Melissa till Columbus för att kolla på the Ohio states football game. Alla i ohio är stolta över sitt ohio stat och de följer alla matcher så det kommer att bli jättekul! Efter matchen så spenderar vi natten på hotell och på söndagen blir det shopping! Som jag har längtat efter shopping!
 • Denna vecka sä gör jag OGT's. Det är en massa prov som alla i ohio måste ta för att kunna graduate. Detta är alltså väldigt onödigt eftersom att jag inte kommer att graduate. Jag har 1 prov varje dag denna vecka. Måndag-reading, tisdag-math, onsdag-writing, torsdag- science, fredag- social science (tror jag).
 • I fredag så var det MOLEDAY! Alltså mol som man har i kemi! Det var jättekul! Alla tog med sig mat som hade med moles at göra. En mole kan vara ett sorts amount i kemi, ett djur eller en leverfläck. Flera hade med sig cupcakes, wings, mol(dor)itos, kaker. Jag gjorde en lite annorlunda sak..... Jag och en kille som heter Colin gjorde det tillsammans. Han skrev en låt om leverfläckar som jag sedan översatte till svenska. Sen sjöng han medans jag dansade. Såhär gick låten!
Leverfläcksdag, leverfläcksdag, leverfläcksdag
vilken underbar dag!
Scott är ingen man och det är inte okej! (en kille i klassen haha)
Vi är leverfläckarna(vårt bandnamn) och ingen kan slå varan låt
Mr. Sobnosky är den häftigaste läraren i Barberton.
Nu kommer jag inte på någe mer så jag lägger in lite bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0