First day of school

Hola! Ska försöka att inte skriva för mycket nu! Vi börjar med gårdagen! Jag gick upp halv 6!! För att åka runt halv sju. Vi åkte lite tidigare eftersom att Melissa hade hört att första dagen är crazy och att hon kommer att ha fullt med elever på kontoret. Min första lektion var US governent. Det var också mitt homeroom. Vi kollade på morning announcments och sa sa the pledge of allegiance. Den går såhär!

Efer det så fick vi en massa papper och sen så satt vi mest och pratade. Jag pratade med några killar som tyckte att jag var cool som var från sverige. Dom satt och snackade om hur kallt det blir i vintern i Ohio och att jag kommer att lida. Hallå JAG ÄR FRÅN SVERIGE! Det kom faktiskt en vettig människa sen och förklarade för som att sverige är mycket värre. Efter den lektionen så hade jag design. Det är en riktigt rolig lektion. Just nuså ritar vi namnskyltar! Jag sitter med roliga tjejer från laget så den lektionen är kul. Sen hade jag Honors chemistry. Läraren där är jättekul! En till utbytesstuden finns där också, Santiago från Venezuela. Jag och santiago fick leta upp våra hus i hemländerna och visa för alla. Alla till mig ba " Your house look huge!!!!" hehe noooo it's not!
Nästa lektion var engelska! Den var inte så kul. Dom pratade jättemycket och det var väldigt stökigt. En tjej sa att klassen var full med badboys som bara stör hela tiden. Sen var det spanska! Det är väldgt kul faktiskt! Jag gillar egentligen inte spanska och jag är inte alls bra på det men det är något som jag måste bli bättre på. Det kan nog bli svårt att bli bra på det här dock pga sättet dom pratar spanska! Amerikaniserad spanska! Läraren låter lika illa som eleverna. Så länge jag får allt i text så går det bra men om dom ska prata spanska så börjar jag bara att skratta. Under spanskan så är det också en halvtimmes lunch. Jag åt med några från spanskan. Dom va snälla och visade mig hur allt kring lunchen funkar. Jag åt då en hamburgare och drack chokladmjölk. Nästa lektion var algebra 2! Klassen var full med sophomores (15-16 åringar). Matten var rätt så enkel. Sen hade jag American history. Den klassen var också full med sophomores. Läraren är JÄTTEROLIG! Han skämtar hela tiden och retas med mig. Under lektionen så kom även baskettränaren på besök. Han kommer och hälsar på mig hela tiden. Han frågar min värdmamma hur jag mår HAHA. Han tror att jag är ett basketproffs som kommer för att rädda laget från förlust. Han sa till american historyläraren att jag lätt kunde slå honom i att spela både fotboll och basket.
American history teacher- I'm just gonna shoot some threepointers and win.
Coach Pletcher- Emma can shoot threepointers too! She's gonna win!
Och där sitter jag och alla sophomores som stirrar på mig.
Dagen gick bra men jag ändrade flera lektioner! Jag skriver mer om det i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0