Länge sen!

Hej, förlåt att jag inte har skivigt något men denna vecka har varit riktigt stressig! Jag har haft flera fotbollsmatcher, träningar, shoppat inför homecoming som är på lördag, pluggat och sovit! Inte en lugn stund här inte! Kan börj med fotbollsmatcherna! Jag har inte spelat så mycket på varsity på senaste tiden. Varför vet jag inte men det är okej. Jag har spelat mycket på JV dock. Vår målis har hjärnskakning så då har jag och Kayla i laget delat på matcherna och stått en halva var. Jag tycker att det är jättekul att vara målis så jag har inget emot det. Vi ha både vunnit och förlorat matcher på senaste tiden.
.
Denna vecka har varit spiritweek! Varje dag har haft olika teman som man klär ut sig på.
Måndag- collage day( man har på sig kläder från ett collage) Jag hade på min en ny tshirt från Ohio state university.
Tisdag- Colourday. Varje årskurs hade en varsin färg att ha på sig och alla juniors skulle ha gult så jag hade en ny gul tshirt som jag har köpt.
Onsdag- Fashion disaster day. Flera klädde sig i jätte omatchande kläder fast jag gjorde inte det. Precis som 90% av alla.
Torsdag- circusday. Inte många som klädde ut sig här heller. Men dom som gjorde det klädde ut sig till en cirkusprinsessa eller nått djur.
Fredag- Magics. Alla ska klä sig i vitt och lila vilket är skolans färger.
Imorgon är dessutom homecominggame på kvällen! Jag ska ta en massa bilder!! Jag har köpt en homecoming tshirt som jag ska ha på mig! Hela dagen imorn kommer att vara konstig. Alla lektioner kommer att vara mycket kortare än vanligt. Under den tiden som sista lektionen skulle ha varit så är det ett peprally. Det är typ ett stort möte i idrottssalen där alla peppar inför matchen på kvällen och det är fullt mer cheerleaders och alla bandpeople. KOMMER ATT BLI JÄTTEKUL!!
.
.
Förra helgen var jag och handlade klänning och skor inför homecoming. Jag har köpt en mörkblå klänning med lite stenar och sånt på den. SKITFIN! Skorna är i en mörk silver färg som passar med stenarna. Är riktigt nöjd! Vi skippade förra veckans football game för att åka och shoppa och jag kom hem med två klänningar. Den jag har nu och en lila men jag valde tillslut den blåa. Skorna var dubbelt så svåra att hitta. Jag hade ingen aning om vilken färg dom skulle vara. Svart skulle inte passa och jag är inte helt kär i silverfärgade skor. Jag är dock riktigt nöjd med dom jag köpte! Passar perfa med klänningen! Homecoming kommer att bli kul! Jag ska gå med några tjejer från laget och sen några killar. Vi ska fotas och sen åka till en resturang tillsammans och sen till dansen. Jag kommer att åka med två killar och en tjej. Melissa ville prata med han som skulle köra så hon tog honom till henes kontor och frågade hur bra han var på att köra bil. HAHA föräldrar här är väldigt protective( svenska ordet?) om sina barn och vill hela tiden veta vart barnen är, vem dom är med och vem dom smsar med! Jag trodde att det skulle vara lite pinsamt att hon skulle prata med honom och att han sen skulle komma till mig och prata om det men det var det inte alls. Alla är så vana med att föräldrarna är protective så allt vr lugnt. Han kom fram till mig under kemin och berättade att han och Melissa hade pratat och sen gav han mih choklad som melissa hade skickat med honom till mig.
.
,
Igår fick jag paket från sverige! Jag fick en massa godis, mina basketskor, cykelbyxor, sverige tshirtar och min favvokofta.Godiset var gott men nästa gång får min bror hjälpa mamma med godiset för mamma har inte direkt samma smak som mig. Maraboun var perfekt dock! Idag så tog jag med mig djungelvrål till skolan och alla hatar det! Det jag fick höra om godiset va:
*Emma!!!! THIS IS DISGUSTING!
* HOW CAN YOU EAT THIS!?!?!
* Emma YOU ARE FREAKY! IS THIS REALLY YOUR FAVORITE CANDY!?!
Favoriten är dock min kemilärare som sa:
Emma, what have we done to you that has made you hate us that much? Why are you trying to poison us?
Det var jättekul!
.
Det blev ganska mycket text och inga bilder nu men jag lägger in bilder efter homecoming! JAG LOVAR! Nu ska jag sova! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Syster yster

Kul med nytt inlägg!!! Det är roligt att läsa vad du gör.

2011-10-01 @ 19:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0