Somethings

Nu är det lördakväll och jag sitter vid dator och tar det lugnt. Jag har varit borta hela dagen och spelat fotbollsmatcher. Vi vann båda och jag gjorde mål på JV-matchen. Varsitymatchen var rätt så ful! Det blev lite våldsamt, flera skador, snack på plan och gula kort. Två i mitt lag gjorde illa sig. En av dom fick whiplashskada som var rätt så illa.
.
I går så var jag på footballgame och the magics(min skola) förlorade med rätt så mycket. Annars så var det kul. Jag pratade med mycket nya människor. En i mitt lag kom till mig med en tjej och ba Hi, Emma I just want to introduce you too Abby. She wanted to meet you soo bad. Hon sa att jag was really pretty. I love americans! Alla är jättesnälla! Vanligaste frågorna jag får här är "är Usa annorlunda från sverige?", "hur är vädret?" och " hur lång är du?". Alla frågar verkligen hur lång jag är! Sen när jag säger hur lång jag är så säger dom att jag är beautiful och att dom också vill vara lång.
.
Hela skolveckan har gått jättebra! Jag har roliga lektioner( förutom spanska!!!!) och jag har någon att sitta och snacka med i varje lektion. Jag har verkligen busy days! Jag är iväg från kl 7 till 18.30! Sen när jag kommer hem så mpste jag duscha och plugga och sen kanske man hinner med en timme med tv på kvällen. Det kommer dessutom att bli värre när basketen börjar. JAG KOMMER ATT TRÄNA TREEEEE(!!!!) TIMMAR VARJE DAG!! Förutom söndagar dock.  Nu ska jag sova! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0