Answer!

Fick en fråga så jag tänkte svara på den!
.
Hej! Är det alltid så att typ snyggaste-tjejen-och-killen-som-är cheerleader-och-fotbollsspelare vinner king and Queen? ;) har alltid undrat hur det går till bär som väljs, vill du berätta? :)

Jag vet inte om allt går till på samma sätt som på min skola men så här är det på min skola! Veckan innan spiritweek(veckan innan homecoming)så får man  så får man nominera folk och då får man nominera vem man vill förutom dom som engång har varit nominerade samma år. Tex dom som var nominerade till vår förra homecoming( vi hade två) fick inte vara nominerade till denna homecoming. På måndagen på spiritweek så fick vi reda på vilka som var nominerade och då var det 1 par var från årskurserna freshmen, sophmore och junior och så var det 3 par från seniors. Under hela den veckan så fick vi då gå och rösta vilket vi gjorde på datorn.
Det är inte alltid så att det är den populäraste som vinner. Paret som vann förra homecoming var en tjejkompis till mig som är väldigt snäll och vänlig mot alla och alla vet vem hon är men killen är en kille som går i en special ed class och sitter i rullstol. Då var det också footballplayers och mer populära killar som var nominerade men fler röstade på killen i rullstol. Det är inte heller så att man känner att man måste rösta på två personer bara för att dom är ett par i verkliga livet.  Homecoming som var i lördags så vann Morgan som också är min kompis och en kille som heter Patrick. Näst intill alla vet vem morgan är och hon är jättesnäll. Utav killarna som var nominerade så var Patrick inte den som räknas som populärast. Det bästa killen i basketlaget och som räknas som populär var nominerad men han hade inte ens vart med där om inte en annan kille blev suspended för 2 veckor sen. Jag skulle nog säga att människorna här röstar på dom som dom är vän med och är snälla. Det är inte riktigt det här cheer captain and the footballplayer. Kanske är så på andra skolor men inte på min :)
Hoppas att du fick ett bra svar på din fråga :) Har ni mer frågor så är det bara att fråga :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0