Röd skalbagge

"Jag hade just gjort en lay-up ur en omöjlig position och tittade om bollen gick i. Det gjorde den. Jag fortsatte springa och plötsligt så kände jag hur nacken flög bakåt och det sprakade i fingrarna. Jag blundade i ett par sekunder och fortsatte springa. Tittade bakåt och såg Emma stå nerböjd så jag vände om för att se ur det var med henne. I hennes haka kröp en röd skalbagge av blod och det gick nästan att skymta benet. Det bultade i mitt huvud, men det rann inget blod, så jag tänkte inte så mycket på det. Jag gick med Emma till omklädningsrummet för att torka bort blodet och när jag öppnade toadörren, möttes jag av en stor sten i pannan. Minns att jag sa de fulaste ord jag kan och slängde ner hela ansiktet i handfatet och fyllde det med kallt vatten. Plötsligt satt jag på golvet med massa folk runt omkring mig och en påse is över ansiktet. Blundade och hade tårar i öronen. Hela huvudet var klart, men det fanns inget att tänka på. Det var så tomt. Helt tomt. Plötsligt satt jag på sjukhuset och var elitidrottare, hade stora pupiller och mådde jätteilla."
.
.
Texten är skriven av Ida bergman och det är ifrån när vi sprang in i varandra på träningen för exakt två år sen idag! Jag glev grattad på 2årsjubilerumet för de 4 stygnen jag fick på hakan och bulan som Ida fick i pannan. Och Ida blev så himla snygg efter den smällen!
Grattis IDA ! <3

Kommentarer
Postat av: Dumbulle no. 2

Hahahahhaa du är ju för underbar som lägger in en sådan sexig bild på din blogg som faktiskt har läsare (jämfört med min hehe ...)! Jo men för tusan, grattis till våra skador! Vi äter bullar och dricker saft när du kommer hem tycker jag :)Pöss! <32012-01-31 @ 21:27:39
Postat av: Mathilda

Hej!! Hade du problem med försäkringen när du skadade ditt knä? Jag har problem! Haha vet inte riktigt vad vi ska göra! :) Du får gärna maila mig! :)

2012-02-03 @ 22:41:45
URL: http://meliasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0