Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die tomorrow.

Hola! Jag tror inte att jag har skrivigt om skolan på ett tag så jag tänkte göra det. Skolan här är kul men jag gillar svenska skolan bättre. Denna "semester" så läser jag Sociology, Photography, honors chemistry, economy, spanish 3, honors english och Algebra 2. Utav dessa ämnen skulle jag säga att engelska är svårast. Om jag hade varit bättre att skriva i huvudtaget så hade det varit superlätt. Det har inget med språket att göra. Jag har väldigt svårt att få ideer till storys och poems. Sociology är enklast. Tänkte skriva lite om varje ämne!
  • Sociology- Jag har min baskettränare där som lärare. Allt vi gör är att skriva anteckningar, få lite papper då och då och lite enstaka prov där allt är multiple choice. Piece of cake! A+ in sociology!
  • Photography- Jag älskar denna klass! Jag har under flera år haft ett intresse med att fotografera och i denna klass så har vi lärt oss mer än så.  Vi har tagit kort med gamla kamerer med film som vi sen måste fixa sen med en massa kemikalier och arbeta i mörkerrum. Till idag så hade vi ett project där vi skulle berätta en historia i 5 bilder. Jag tog kort när vi gjorde cupcakes :) A- in photography.
  • Honors Chemistry- Kemi är inte så kul men det gör vi inte så mycket av iallafall haha. Denna lektion är jättekul! Jag sitter jämt och bråkar med några killar i klassen om Sverige eller USA är bäst. Dom imiterar svenskar och säger " Hi. I'm a swedish person and I hunt moose so I can make my self a jacket and I make knifes out of the antlers." Alla retar mig hela tiden haha men det är kul. Där har jag A+. Annat än vad jag hade i Sverige hehe.......
  • Economy- Valde det eftersom att jag kommer att ha det i sverige. Jag har A där och det går väldigt bra. Vi tar mycket anteckningar och får inte så mycket läxor. Läraren heter Niskanen är ursprungligen finsk och älskar att höra om sverige.
  • Spanish- Där har jag B just nu. Jag hade ett A med det gick vääääldig dåligt på provet idag hehe..... Människorna där är jätteroliga och läraren älskar oss. Jag känner att jag lär mig mycket mer här för läraren går igenom allt så mycket mer och jag får mer hjälp här än vad jag fick i Sverige.
  • Lunch- Jag  tar med mig skinkmacka eller peanutbutter and jellysandwich och till det äter jag chips eller äpplen och dricker juice. Vid mitt bord sitter några från basketlaget och några från min spanska lektion. Lunchen är oftast skitrolig!
  • Honors English- Där har jag B just nu. Det är svårt men det är kul. Jag älskar läraren som är lite överallt och pratar hela tiden!
  • Algebra 2- Jättelätt lektion där vi tar lite anteckningar. Vi har läxor ibland men man behöver inte göra dom för han går igenom allt ändå och ger alla poäng. Jag har ett B där just nu med det är inte rätt för jag har inte varit där 2 dagar och då har jag missat. Ibland får vi poäng för att göra olika figurer med origami. Läraren är jätterolig.
.
.
Idag efter skolan så åkte vi iväg och skickade iväg paket. Ett av paketen kunde jag inte skicka dock men det ska jag fixa till imorn. När jag kom hem så satte jag igång med lite träning. Melissa har en dvd om hur man tränar med träningsboll. Beach 2012 kom lite tidigare än vad jag hade trott så det va bara att sätta igång. Det kommer att göra ont imorn :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0