Lost time is never found again

Hej alla glada! Fick ett mail från min värdmamma där hon skrev att hon hade pratat med min områdesrepresentant och han hade sagt att jag kommer att flyga till Wadsworth den 4 augusti. Om jag ska till New York så kommer jag isåfall att flyga ifrån Sverige 27-28 Juli! Jag börjar liksom skolan 6 september! Men jag tycker att det är bättre att man får spendera mer tid med  sin värdfamilj innan man börjar skolan så jag har inget emot detta. När jag var på STS läger så sa dom att jag most likely( hur säger man på svenska?) kommer att åka runt 18 augusti och komma till Wadsworth runt 25 augusti. Jag mailade STS idag och frågade om man kunde få ett exakt datum som är helt säkert men dom hade inte fått reda på något så hon skulle maila tillbaka.
Däremot så fick jag en länk med bilder på min värdmamma, hus och mitt rum. Allt ser jättefint ut! Jag har ett stort sovrum med blåa väggar och en rätt så stor säng. Typ 140säng. Det finns en basketkorg på parkeringen!!! :D Jag kommer dock inte att lägga ut bilderna på bloggen eftersom att jag inte har berättat för henne att jag har en blogg och då kanske det inte är det roligaste att hon får reda på det och då ser hon att jag har lagt ut en massa bilder som jag kanske inte får lägga ut. Jag lägger säkert ut dom när jag kommer dit!

 Jag fick också ett papper med lite sånt som min värdmamma förväntar sig och lite sånt! Hon hade skrivigt att jag kommer att få ta reda på mitt sovrum och mitt badrum( vet dock inte om badrummet tillhör mitt sovrum men att det ligger brevid mitt rum). Mina curfues kommer att vara runt 21.30-22.00 på vardagar och 23.00-00.00 på helger så det låter bra!


I don't know anymore

Det finns inte mycket att skriva här! Det vore nog inte det bästa att skriva ner varenda samtal jag har med min värdmamma eller varenda lilla info jag får så nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Jag tänker inte skriva om min vardag för jag vill att denna blogg ska kunna funka som en dagbok som jag kan titta på efteråt.

Är det något som ni vill att jag ska skriva om så är det bara att kommentera. Skriv också om ni har några frågor! 


 Gazebo in Wadsworth


Ohio, the best state!

Det verkas som om det blir månag utbytesstudenter i Ohio iår! Riktigt kul! Min områdesrepresentant ska ta hand om 15 ungdommar som kommer att bo bara 5 eller 10 miles ifrån( kommer inte ihåg vilket:P ) och det är ju riktigt många! Dessutom så är vi ju 4 svenskar nu! Jag, Maria, Amanda och Max! Man kanske kan träffa nån av dom i staterna!

Här har ni bloggarna!
http://amandasusa.blogg.se/

http://mariamerica.devote.se/

http://maxbengtsson.se/

Ne nu ska jag ta och titta på mitt sista avsnitt av Glee som jag har på datorn! Fick ett tips på STS-lägret att det utspelas i Ohio och då är man ju tvungen att kolla! Fast serien är riktigt rolig att titta på! Bra musik + amerikanska tonårsproblem = bra serie!Bara jag?

Är det bara på min dator som man inte kan se några länkar eller arkivet eller ihuvudtaget klicka sig in på något i menyn på vänster sida ?


Whatcha say?

Fixade ny design. Inte så snygg men jag är nöjd ändå eftersom jag är sämst i Sverige på bloggdesign! Headerns är lite sne men det duger! Eller vad tycker ni? :)


Kan det inte bara bli sommar nu!

Det ät lite mer än 2 månader kvar utav skolan nu och det är så himla härligt! Jag vill ha sommar nu!

RSS 2.0