SAY WHAT!?

Haha jag glömde att skriva i det förra inlägget att min värdmamma har ett husdjur! Men det är ju inte något vanligt som en hund eller katt! haha
Så här stod det i mailet!

Does the family have any pets? : Aquatic frog
Hahahaha say what!? Haha jag kommer att spendera mitt utbytesår med min värdmamma och en groda :PJAG VILL ÅKA NU!

Lebron James!!!

Hejsan! Det kanske bara är jag som tycker det här är coolt eftersom jag älskar basket men jag skriver det ändå! Jag satt och sökte efter kända människor som är ifrån Ohio och då hittade jag att NBAspelaren Lebron James kommer från grannstaden till Barberton som jag ska bo i :) Han kommer från Akron som ligger precis granne med Barberton!
Music

Här är två musiklistor! Ena listan är med låtar som får mig att tänka på USA och den andra är med lite svenska låtar.

Ayearinamerica

du gamla du fria 

Listen and enjoy! :)


NEW YORK!

Innan jag kommer till min värdfamilj(eller ska jag säga värdmamma?) så kommer jag att spendera en vecka i NEW YORK tillsammans med andra utbytesstudenter!

Såhär står det på STS hemsida!

Introduktion för utbytesstudenter
Du får en kortfattad introduktion innan du reser vidare till din värdfamilj och får chansen att öva på engelskan innan du börjar skolan på riktigt. Dessutom får du chansen att prova på det unika storstadslivet i "The Big Apple" - New York!


Frihetsgudinnan och Empire State Building
Vi bor på campus på ett college strax utanför Manhattan, på Long Island. Där har vi lektioner, tränar olika sporter, lär känna varandra och USA i små portioner - sedan får du själv hugga in på ditt härliga och upplevelserika utbytesår. Vi åker gemensamt in till Manhattan på sightseeing och du kommer att få se både Frihetsgudinnan och Empire State Building, äta en äkta amerikansk hamburgare på Hard Rock Café på 57th Street och mycket mer.


Manhattan tillsammans med andra utbytesstudenter

Bara pulsen i New York City är ett kapitel för sig, här blir man ett med det bultande storstadslivets alla spännande möjligheter. Du upplever detta tillsammans med dina nya vänner och oss ledare från STS på förberedelsekursen. Det blir en fin inledning på ditt utbytesår på high school och ett minne för livet

Jag ska dessutom på ett förberedelse läger här i Sverige också! Lägret är några mil ifrån Göteborg. Jag har faktiskt ingen aning om vad som kommer att hända på det lägret men jag tror att ddet är för att lära känna de som jobbar på STS och de som ska åka! Det kommer nog att bli superkul! JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!! :D
Delstatsval

Hejsan :D Jag fick en fråga om jag gjorde delstatsval så jag tänkte svara på den! Ja jag gjorde delstatsval! Jag tog California, Arizona och North Carolina. Jag skickade in min ansökan och därmed mina delstatsval i slutet av juli eller i början av augusti så det var ju rätt så tidigt. Alla mina papper blev klara i mitten av november och då började de leta familj till mig. Dom letade alltså i två månader innan jag fick placering. Jag trodde att jag skulle bli rätt så besviken om jag inte fick något utav mina delstatval men jag är JÄTTENÖJD! Det är ingen semester man ska på! Jag ska åka till USA för att leva som en amerikansk tonåring för ett år och majoriteten av usas tonåringar bor ju inte på de fina, varma ställena. Visst är det ett pluss att det är varmt och det är i närheten av havet. Man ska inte förvänta sig för mycket när man gör delstatsval. STORA delar av usa är småstäder och rätt så lantligt. Det finns ställen som ser ut som fina wisteria lane men det finns också ställen som ser ut som skit. Det finns mycket fattigt i USA.
RSS 2.0