IM IN NEW YOOORK!

Hej alla! En liten snabb uppdatering eftersom att jag bara har en kvart pa mig! Star vid en utav datorerna som finns i byggnaden dar vi ater just nu! Jag ska skriva ett inlagg kanske lite senare idag om vad som har hant och om flygresan men jag ville bara saga att allt ar bra! Idag sa ska vi prova pa american football och cheerleading! Ska bli jattekul! Men jag uppdaterar senare!


I NEW YORK!!

Hej alla! Nu är jag i NEW YORK! Kom fram igår runt kl 4 amerikansk tid. Då var alla riktigt trötta så vi gick och åt, duscha och sen direkt till sängs. Igår så lärde vi känna varandra och blev uppdelade i 2 grupper. Vi kommer att tävla lite mot varandra och sånt. Det står t.ex. 2-1 till dom nu HAHA. Vi förlorade pågrund av fusk och ren tur! Vi spelade en baseballmatch och vi ledde hela matchen men sen så kom dom ikapp!  Igår så körde vi en musikquiz och den vann vi! Snart så ska jag gå iväg och spela amerikansk fotboll och sen kanske så blir det cheerleading!

Sista inlägget i Sverige!

Hallå, nu skriver jag från hotellet som jag bor på. Jag, mamma och pappa åkte hit till Stockholm för att vara nära till arlanda. Innan jag åkte så sa jag hejdå till mina bästa vänner, Jennifer och Isabelle. Jag fick världens finaste scrapbook av Isabelle. Den är full av minnen, bilder och kommentarer! Världens bästa avskedspresent!!

Vi har satt klockan på 03.45 för att sedan åka buss från hotellet till arlanda där jag kommer att träffa andra STSare. Imorn händer det! Resan som jag längtat efter så länge! Ne nu ska jag duscha! Vi hörs när jag är i USA!!! :D Ska försöka att lägga upp massor av bilder!!
Pusshej!


Avskedsfest <3

Avskedsfesten var så himla kul! Allt började vid fem med att alla fick välkomstdrink och att vi berättade vad som skulle ske under kvällen. Vi skulle få en trerätters middag där maten bestod av minipizza, hamburgare och jordgubbstårta. Jag och min bästa vän som hade planerat alla festligheter hade fixat all mat med hjälp av våra föräldrar. Vi hade fixat med femkamp, frågesport, diggeloo och så blev mer lekar och roligt också en del av festen. T.ex. så lekte vi dunkkurragömma, majk, tjejspel och nån till kurragömmalek med ett namn som slutade med burk. Det blev mkt bad och lite dans blev också av. Iallafall lite till cotton eye joe. härlig låt det där! kvällen slutade med att vaska pommac i poolen och leka marco polo. En riktig dunderkväll! Presenter fick jag också. En sverigepenna, läppstiftpenna, iphoneantekningsblock, usa turistguide och ett armband. Läppstiftpennan kommer bli kul att använda om nån på flygplatsen ber mig signa nått och jag drar fram läppstiftet. Iphoneanteckningsblocket fickjag eftersom att jag lämnar min iphone hemma och då tycke Lisa och Sofie att jag skulle ha den om jag saknade min älskade telefon. Armbandet fick jag från finaste isabelle. På armbandet står det " angels exist- you are one of them". Isabelle borde ha ett sjävl, den ängeln. Henne kommer jag att sakna. Jag kommer att sakna alla tjejerna. PUSS PÅ ER!

En vecka!

halloo. När klockan går över tolv så är det bara en vecka kvar! EN VECKA!! Vart tog tiden vägen!? Igår hade jag avskedsfest men den skriver jag om imorn! Alla dagar är nästintill planerade tills jag åker!
Torsdag- Åka till Falun
Fredag- Köpa jeans och sen få besök av faster och farbror.
Lördag- åka till stockholm
Söndag- Vara med faster och farbror och sen kanske vara med vänner.
Måndag- Åka till stockholm
Tisdag- Vara med vänner
Onsdag- Göra klart all packning, säga hejdå till bästavän och sen åka mot stockholm för att spendera natten på hotell.
Torsdag- AVRESA!
Detta är helt sjukt!!!

So many things!

Hejsan! Innan jag börjar snacka annat så måste jag bara påpeka att klockan är över 12 och det betyder att det är 13 dagar kvar och det betyder ATT DET ÄR MINDRE ÄR 2 VECKOR!!! DET ÄR INGENTING!!! Måste även berätta att JAG HAR FÅTT FLYGBILJETTERNA!!! :D

Aja nu till kameran! Idag fick jag en Nikon p7000 av min far! Det är en jäkligt bra kamera!! Jag har lekt med den hela eftermiddagen och alla bilder blir jätteskarpa och jättebra. Jag är supernöjd med köpet!! Jag har en systemkamera men den skulle vara riktigt klumpig att gå runt med. Hade inte varit så kul om man vill ha med sig till skolan eller andra ställen där en gigantisk systemkamera bara är i vägen. Dessutom så är min nya kamera som en sytemkamera fast i ett mindre format. Fast det är ganska stor för att vara en digitalkamera.
Jag mailade fotbollstränaren igår för att presenterade mig och berätta lite om min "fotbollskariär". Han svarade idag och han sa att han behöve mittfältare och backar eftersom att dom flesta som spelade det var seniors som graduated iår och det passar ju eftersom att jag har spelat det iår.Så mycket att göra, så lite tid!

Imorn( eller en halvtimme) så är det två veckor och en dag tills jag åker till USA! Jag har fått hemskickat ett brev med information om flygresan. Jag vet nu några som ska åka samtidigt som jag och vem jag sitter bredvid på flygplanet. Fram till New York så kommer jag att sitta bredvid två st som jag träffade på lägret. På vägen mot London så sitter jag bredvid Amanda och mot New York så sitter jag bredvid Maximilian. Jag tror att biljetten ska finnas med nånstans på sidan där jag har hittat flygplatserna men jag har inte hittat än så jag ska maila STS imorn. Jag såg att jag skrev fel på nått inlägg jag skrev förut om hur jag kommer att flyga. Jag trodde att CLT va clevland. Det låter ju liksom rimligt eftersom att jag ska till ohio men nu när jag sökte på det för nån dag sen så visade det sig att jag kommer att flyga från New York till Charlotte, North Carolina och därifrån kommer jag att flyga till Akron och träffa min värdmamma!


Jag är inte världsbäst på att blogga! Jag undrar hur uppdateringen kommer att bli i usa! Men jag vill blogga! Detta är för mig! En dagbok. Jag kanske köper en bok också som jag kan skriva saker som jag inte nämner i bloggen.
Idag provpackade jag och 23 kg är lite mer än vad jag trodde. Jag hade inte lagt i allt än men jag hade packat runt 12 kg! Men det ska också ner presenter, lite mer kläder och nessesärer. Jag kanske klarar det! Annars får jag betala för lite övervikt men det är lugnt.
Jag tog förresten kort på 3 presenter. 2 presenter till min värdmamma och en till min områdesrepresentant. Osthyveln och boken är till min värdmamma och tshirten är till min områdesrepresentant. Nån gång i veckan så ska jag även åka till Stockholm med min bästa vän Isabelle och handla kläder. Då ska jag också handla 7 st Sverige t-shirtar. En till mig, en till min värdmamma och resten till hennes syskonbarn. Jag ska också köpa en dalahäst.
Tips till alla! Boken som jag har köpt är riktigt bra! Fina bilder och det finns bra info om sverige! :D

Do what yo can, with what you have, where you are.

Nu är det en vecka sen jag skrev senast. Jag har inte tagit några foton på presenterna som jag har köpt men jag ska! Jag gör ett inlägg när allt är köpt och klart! Nått jag inte skrev i förra inlägget var att jag har varit på brandstationen och fixat en t-shirt och märken som jag ska ge till min områdesrepresentant som är brandman.
Jag har börjat att fundera lite på packning och sånt så jag ska maila min värdmamma och fråga lite om dresscodes i skolan och lite var ungdomarna i wadsworth och Barberton har på sig. Nu är det bara 24 dagar kvar och jag blir mer nervös varje dag! Det är så mycket kvar att göra! För två veckor sen fick jag ett brev från PAX(min amerikanska organisation) där det stod att dom vill att jag ska göra en fotobok men bilder på Sverige, min hemstad och lite typiska svenska saker. När jag har varit i USA i några månader så kommer min områdesrepresentant att fixa ett besök på en elementry school där jag kommer att ha en presentation.
JAG VILL ÅKA NUU!!!
Går inte att ladda upp bild!!! Blir error! ;(

RSS 2.0