Cool school!

hej alla glada! fick nyss ett mail från min värdmamma. Hon håller på att göra iordning ett nytt rum åt mig och hon har frågat lite hur jag vill ha det :P jag kommer ialla fall att ha ett zebrarandigt täcke! Nu till det roliga!
Hon berättade att skolan nyss var med på tv och så skickade hon en länk! Mitt high school har vunnit nått pris för att vara en cool school! haha kolla länken lite längre ner! :D

http://www.fox8.com/news/education/coolschools/wjw-cool-schools-winner-barberton-high-school,0,37013.storyALLA STSARE!

Hallå hallå! jag måste bara fråga, är det några stsare som har fått sin röda t-shirt och gula ryggsäck? Och vetni om man det kan vara olika bilder som man laddar upp på visumansökningssidan på internet och när man ska till ambassaden?

Ha det bra, hejs!


You don't play against opponents. You play against the game of basketball

Mår bättre nu än när jag skrev förra inlägget. Saker har klarnats upp och jag är nu mycket säkrare på att jag får åka till USA. Det har varit så himla jobbigt en tid nu så nu mår jag faktiskt rätt så okej!

Något som är riktigt kul är att om 2 veckor så åker jag till Göteborg för att spela basket i Göteborgsfestivalen. Jag kommer då att spela emot Lidingö där Maria spelar! http://mariamerica.devote.se/ 
 Det Kommer att bli en blodig basketmatch mellan två utbytesstudenter. Nädå, vi har sagt att vi ska va snälla haha :) Kommer att bli jättekul att träffas igen och att se vem av oss som vinner matchen :P (ETUNA VINNER!!)

Idag fick jag hem visumspapper. Jag ska gå in på nån hemsida och svara på en massa frågor om att jag kanske är terrorist eller prostituerad. HAHA det är riktigt mycket att skriva i alltså!photos

Ett utav mina intressen är att fota. Ibland går jag ut i trädgården för att fota och ibland har jag små fotoshoots med min fina vän Isabelle. Jag ska verkligen försöka att fota så mycket som möjligt i USA! Man kommer att få uppleva så mycket och då är det ju så himla kul att ha fotografier som gör att man minns dom ögonblicken, 20 år senare! Jag har en stor systemkamera, en Nikon d90 men det kan ju va lite svårt att ta med den överallt så jag ska kanske få en liten digetalkamera innan jag åker. En bra, liten digetalkamera som man kan ta med sig till footballgames och till skolan som man bara kan slänga ner i väskan när man har fotat klart.

89 days!

Nu är det bekräftat! Jag tar flyget från arlanda den 27 juli för att spendera en vecka i New York. Jag kommer till Wadsworth den 4 augusti. Anledningen till att jag åker så tidigt är att jag då får vara med och träna med fotbollslaget innan matcherna börjar. Jag kommer att komma dit en månad innan skolan börjar och det tycker jag är riktigt bra! Jag lär känna min värdmamma och så får jag lära känna fotbollslaget så då känner ja ju några innan skolan börjar. Det är bra att min värdmamma är lärare för då börjar ju hon jobba då jag börjar skolan så då kan vi ju hitta på saker tillsammans. Hon sa att vi kanske tar nån shoppingtripp till Columbus. Åh det ska bli så kuul! Det är mindre än 3 månader nu!


RSS 2.0