SNART BASKET!

Nu på senaste tiden så har det bara blivigt ett inlägg varje vecka! Jag ska försöka att bättra på mig! Jag var hemma sjuk tisdag till torsdag förra veckan med strep men halsontet försvann för någon dag sedan. Fotbollssäsongen har inte riktigt gått som jag velat! Först fick jag inte spela pga fel med en massa papper, jag har haft jättemycket sträckta muskler som jag tror beror på att jag inte är van med att träna 2 timmar varje dag och sen så har jag ju varit sjuk. Nu som grädden på moset så har jag fått utslag på mage,hals och annsikte! Vi tror att det är efter antbiotikan så om utslagen inte är borta imorgon så åker vi till doktorn. Det kan också vara så att utslaget är från katter. I söndags så flyttade 2 10 veckor gammla kattungar in till oss! Dom är så himla sööööööta! Jag  blir hur arg som helst om jag är allergisk mot dom!!! Hoppas verkligen att utslagen är från medicinen.
.
.
Denna vecka så kommer jag att spela 8 fotbollsmatcher! Det blir då med både JV och varsity. Jag spelade 2 igår och förlorade JV och vann varsity. Jag har en varsitymatch imorn och sen så blir det mer. Nästa vecka så är det slutspel och sen så börjar basketträningarna!! Jag gillar fotboll men det slår verkligen inte basket! JAG SAKNAR BASKET!!!!!! nu orkar jag inte skriva mer så jag lägger in lite bilder istället! HEJDÅ!

Kommentarer
Postat av: Helena

Jättesöta kattungar. Det troliga är att utslagen kommer från antibiotikan. Det går nog bort efter några dagar. Vi hoppas på det.

2011-10-12 @ 10:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0