Second day!

Efter första skoldagen så bestämde jag mig för att byta lite lektioner. Jag ville ha lite mer lektioner med jämnåriga istället för att sitta och hänga med 15åringar. Dom klasserna som det står 11 på är med bara juniors. Alltså min årskurs.
Schemat är nu:
Psychology
Design
Honors Chemistry
US Government
Spanish 3
HonorsEnglish 11
Honors Pre calc 11
Så här gick det!
  • Psychology är rätt väldigt intressant och kul! Baskettränaren är lärare där och han är väldigt snäll men jag känner på mig att det kommer att bli mycket läxor där!
  • US Government hade jag på gamla schemat också men nu har jag det med en ny klass som är roligare. Jag känner 2 tjejer där som är väldigt snälla och läraren är samma som jag hade på gamla schemat.
  • Honors english 11 kommer att vara en utav mina favoritlektioner iår tror jag! Läraren är jättekul! Ibland så skrattar man inte med henne utan man skrattar åt henne. Hon har svårt att sitta still och pratar som bara den. Hon älskar utbytesstudenter och sat halva lektionen och frågade en massa frågor medans alla satt och stirrade på mig och tyckte att allt är jättecoolt. Läraren har haft en svensk pojkvän och han har en hund som heter Göteborg i mellan namn och så sa hon att hon hatar kalles kaviar.
  • Honors pre calc 11 var väldigt svårt. Jag kännde igen väldigt mycket av det men det är svårt men det kommer nog att gå bra!
Dagarna här är riktigt långa! Jag var borta från kl 7.15 imorse till kl halv 7 ikväll. Efter skolan så har jag fotbollsträning i 2 timmar.Efter träningarna så får jag åka hem och plugga! Idag så hade jag 2 läxor att göra. Psykologi och engelska. Inga svåra läxor alls men det tar lite tid att göra dom bara. Nu ska jag gå och lägga mig! Skola imorn igen så jag ska packa ihop väskan! Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag känner igen mig även om det var nästan 20 år sedan!

2011-09-08 @ 22:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0