läääängesen!

Längesen jag skrev sist men det ha inte hänt så mycket. Det blev lite jobbigt dock med klänningen. Jag betalade för den och sen så hade dom kvar klänningen för att fixa lite smått på den. En vecka senare så åkte jag tillbaka för att hämta den. Nån dag efter det så bestämde jag mig för att pröva den men när jag gjorde det så gick den inte att stänga. Jag hade inte gått upp i vikt heller så det var verkligen så himla konstigt. Jag blev så himla stressad efter det!! Men det fixade sig till slut då vi fick storleken större skickad till oss från Cincinatti. Denna vecka så har jag varit i skolan och sen efter har jag vart iväg och letat efter skor till prom. Blev tillslut ett par ballerinaskor från target för 20 dollar haha. Jag hade köpt guldiga klackar men nu i veckan så fick jag en dejt till prom och han är lika lång som mig så jag bytte till ballerinaskor. Han jag ska gå med heter Jaquill och vi går bara som vänner. Han är jättesnäll och rolig så det ska bli kul att gå med han.
Nu i veckan så fixade jag naglarna tillsammans med Breanna och Katie. Det tog totalt 4 timmar för oss alla! Vi hade inte bokat tid heller så i mitten av hela processen så var det en tjej som skulle fixa naglarna och så gick vi till Chipotle. Såååå jäkla gott! Naglarna blev jättefina och han som gjorde dom var så himla rolig! Han frågade en massa frågor om sverige och hur liver är här. Han frågade mig om det bara är asiater som fixar naglar i sverige  haha.
I fredags så sov hos Breanna med hennes pojkvän, Katie och katies syster. Vi kollade på the ring 2 och försökte att lära oss lite danser till prom. På lördagen så hämtade melissa mig kl 8 på morgonen och sen åkte vi till Cuyhoga falls för att gå på en hajk som min algebralärade fixade. Det var skönt med en promenad och så var det väldigt fint. Idag har vi bara handlat mat, solat och kollat på film. Vi lagade god mat också! VI GJORDE BIFF MED SENAPSSÅS!!!
Dom som känner mig riktigt bra vet att jag tycker att senapssås är det bästa som finns. Jag gjorde den helt själv och den smakade precis som den gör i sverige! SKITGOTT!!
.
Jag och Kat.
Jag och Breanna.
Katie och Breanna
Jag innan naglarna blev målade. hehe....
Mina naglar! Dom matchar min promklänning.
Promenaden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0