Basketbsäsongen är över....

I onsdags så spelade vi mot Cuyhoga Falls som vi tidigare i säsongen vann över med 3 poäng. Matchen var bra men det blev fär mycket för oss tillslut. Vi förlorade med 10 poäng. Detta var den bästa matchen för mig efter min skada. Jag gjorde 15 poäng. Efter det tog allt slut. Inga mer träningar eller matcher. Jag kommer att sakna det jättemycket även om det var väldigt jobbigt. Det blev väldigt mycket att träna 2,5 timme varje dag, ha match på lördagar och ibland jobba på söndagar. Träningarna var mycket mer krävande och mer disiplinerat. Träningarna i Sverige är en barnlek jämfört med här. Om vi gör nått fel här så får vi springa. Ibland så får vi springa fram och tillbaka upp till 8 ggr på en träning. Jag kommer att sakna laget!
När jag ändå pratar basket så kan jag berätta att vi nyss kollade på en dokumentär om Bobby Knight. Alla vet nog inte vem det är. Mitt gamla lag hade en grej på träningen som hette Bobby Knight. Han kommer från Orrovill och det är staden där Melissa kommer ifrån. Melissas mormor var barnvakt åt honom och hennes pappa är kompis med honom. Han är en gammal collagetränare. Är nog inte så coolt för dom som inte spelar basket. Jag tyckte ändå att det var lite coolt eftersom att vi hade en träningsgrej som är uppkallad efter honom.

Schoolshooting!

Hej alla! Vet inte hur många som vet om detta i Sverige men det pratas som fullt om skolskjutningen i Ohio idag. Allt hände i en stad nära Cleveland som är unjefär en timme ifrån vart jag bor. Kl 7.30  så gick skytten in i skolan och sköt 5 elever. En har dött och så ligger 2 av dom i kritiskt tillstånd. Känns konstigt att allt är en timma ifrån vart jag är. Jag tror inte att det har hänt på nästan 10 år och då var det senast i Colorado. Jag har inte varit i skolan idag pga att jag blev sjuk igår och mådde inte bra. Melissa mådde inte heller bra så hon stannade hemma hon också. Vi har setat framför tv hela dagen och kollat på nyheterna och sound of music. Hoppas på att gå till skolan imorn. Vill inte missa för mycket liksom.

Letterman jacket

Vet inte om jag har skrivigt det här men för en månad sen så fick jag en letterjacket! Den är lila och det strå mitt namn på framsidan och basketball och soccer på ryggen.
Love it!

Seniornight

Hej, i onsdags så var det senior night och den fick ju jag vara med på. Det är en kväll där dom uppverksammar alla seniors, ger dom presenter, fixar skyltar och gör en presentation. Till en början så visste jag inte om att jag skulle vara med i detta och då fxade jag lite skyltar till alla seniors. Allt började med att vi får gå in på basketplanen med föräldrarna och sen så presenterar dom alla och så får vi presenter. Vi fick en varsinn filt som tjejerna i laget hade gjort, blommor och presentkort till subway och starbucks. Efter matchen så fick vi tårta och så fick vi gå och hämta våra skyltar som alla hade gjort. Jag har två som hänger i mitt rum just nu och en i garaget. Alla var så himla snälla och kom fram och pratade med mig och sa att jag påverkade laget väldigt mycket och flera tjejer i laget kom för att ta kort med mig. Jag lägger upp lite bilder nu och sen så har jag två filmer men dom kommer senare!

Happy valentines day! <3

Hola! Idag är det alla hjärtans dag och här är det rätt så galet hur mycket man firar det. I  en månad så har man kunnat gå på walmart för att köpa hjärtformade chokladaskar och en massa annat godis som har tema valentines day. Redan när jag kom till skolan imorse så gick folk runt med ballonger, rosor, chokladaskar och en massa teddybjörnar. Flera av mina kompisar gick på dejt med sina pojkvänner ikväll. Det är jättesött! Själv så firade jag alla hjärtans dag tillsammans men min värdmamma. Efter träningen så åkte vi till en sushiresturang. Jag har börjat att gilla sushi! Nu tycker jag att det är jättegott! Efteråt så åkte vi till starbucks och sen åkte vi hem och åt rosa cupcakes. Nu sitter vi och kollar på tv. Idag har jag fixat med en massa skyltar som är till Senior night imorn. Jag fick reda på att jag också ska vara med på seniornight som en utav seniors men jag fixade skyltar iallafall. Det var kul att göra. Jag ska be någon att filma och ta kort så skriver jag ett inlägg nån annan gång.

Snoow

Hola! har inte mycket att skriva men jag tänkte uppdatera iallafall! Vi hade match igår men vi förlorade med 10 poäng. Nu i veckan så har jag slutat att vara försiktig så nu går det  bättre för mig. Innan sprang jag bara runt och tänkte på knät. I måndags på matchen gjorde jag 11 p och igår så gjorde jag 8. igår så var det en tjej i slutet som armbågade mig i revbenen och det gör fortfarande ont. Idag så hade jag 3 grejer att göra men det blev istället inget. Jag var bjuden till 2 födelsedagsfester men jag var tvungen att atcka nej för jag skulle till en utbytesgrej där vi skulle spela lasertag och ha ett möte men det blev inställt för det har snöat nån decimeter och då tyckte min områdesrepresentant att det kunde bli farligt i trafiken. Dom har ju inte vinterdäck här. Så idag har jag skypat med isabelle och mamma och pappa.
På onsdag är vår sista match innan det är dags för tournaments. Då möter vi cuyhoga falls som vi tidigare har vunnit med med 3 poäng! Vinner vi den matchen så blir det första gången som vi har vunnit en tournamentmatch på 6 år. Nä nu ska jag kolla på the proposal!

Answer!

Fick en fråga så jag tänkte svara på den!
.
Hej! Är det alltid så att typ snyggaste-tjejen-och-killen-som-är cheerleader-och-fotbollsspelare vinner king and Queen? ;) har alltid undrat hur det går till bär som väljs, vill du berätta? :)

Jag vet inte om allt går till på samma sätt som på min skola men så här är det på min skola! Veckan innan spiritweek(veckan innan homecoming)så får man  så får man nominera folk och då får man nominera vem man vill förutom dom som engång har varit nominerade samma år. Tex dom som var nominerade till vår förra homecoming( vi hade två) fick inte vara nominerade till denna homecoming. På måndagen på spiritweek så fick vi reda på vilka som var nominerade och då var det 1 par var från årskurserna freshmen, sophmore och junior och så var det 3 par från seniors. Under hela den veckan så fick vi då gå och rösta vilket vi gjorde på datorn.
Det är inte alltid så att det är den populäraste som vinner. Paret som vann förra homecoming var en tjejkompis till mig som är väldigt snäll och vänlig mot alla och alla vet vem hon är men killen är en kille som går i en special ed class och sitter i rullstol. Då var det också footballplayers och mer populära killar som var nominerade men fler röstade på killen i rullstol. Det är inte heller så att man känner att man måste rösta på två personer bara för att dom är ett par i verkliga livet.  Homecoming som var i lördags så vann Morgan som också är min kompis och en kille som heter Patrick. Näst intill alla vet vem morgan är och hon är jättesnäll. Utav killarna som var nominerade så var Patrick inte den som räknas som populärast. Det bästa killen i basketlaget och som räknas som populär var nominerad men han hade inte ens vart med där om inte en annan kille blev suspended för 2 veckor sen. Jag skulle nog säga att människorna här röstar på dom som dom är vän med och är snälla. Det är inte riktigt det här cheer captain and the footballplayer. Kanske är så på andra skolor men inte på min :)
Hoppas att du fick ett bra svar på din fråga :) Har ni mer frågor så är det bara att fråga :)
Dance until you can't dance no more

Så, igår var det ju homecoming! I fredags så hade vi även peprally och homecominggame så jag lägger ut bilder på det med!  Jag började att göra iordning mig lite sent så det blev lite stressigt men det fixade sig! Jag åkte till min kompis Morgan och där var också Jessie. Vi tog lite kort innan vi åkte vidare mot resurangen Angies. Alla stirrade på oss för vi kom in där med korta klänningar, fixat hår och väldigt mycket smink. Vi satt och väntade en stund och sen kom Allison, Megan och Brandi. Vi åt pizza och sen åkte vi vidare till dansen. Vi dansade hela kvällen och hade jättekul. Denna homecoming tyckte jag var mycket roligare än den förra för nu känner jag mycket med människor. Folk dansade lika snuskigt som förra men det gick att leva med. Det var bätte musik denna gång också och det är verkligen jättekul med alla danser som alla kan. Sök på the bearnie, the cupid shuffle och cha cha slide på youtube. Nä nu ska jag kolla klart på superbowl! Det är the giants som spelar mot the Patriots och just nu leder patriots!
Megan
Jag, Morgan och Jessie
Jag och Katie
Jag och Megan
Morgan vann queen!

WINTER HOMECOMING!

Jag kom precis hem från winter homecoming! Skriver imorn! :D

RSS 2.0