crying

Nu har jag sagt hejdå. Fyfan säger jag på det! Har inte gråtit så här på länge! Jag kommer att sakna alla så mycket! Idag kom värdfamilj och alla dom närmaste vännerna för att säga hejdå. Usch, det var inge kul! Jag kanske skriver nått sista inlägg när jag kommer hem. Jag har inga planer på att fortsätta bloggen. Jag höll mest igång den för vänner, familj och som en dagbok för mig. Nej, nu ska jag sova i min säng för sista gången. Ses i sverige!

Jag innan alla kom. Kan ju säga så att jag inte alls var så glad för nån timme sen då mina bästa vänner sa hejdå!

Last day

Excited to get home but Im sad to leave. Idag kommer flera utav mina kompisar och lärare för att säga hejdå. Det kommer att vara riktigt sorgligt! Vill typ inte ens skriva om det nu! Även fast jag inte riktigt har insett att jag åker imorn så är dagen här. Jag har nästintill packat klart. Lite smågrejer kvar bara. Jag skickade iväg 2 paket med grejer idag också. Blev dyrare än vad jag hade trott att det skulle bli hehe......

Jag ska försöka att kanske skriva nått litet inlägg innan jag lämnar landet. Och för er som inte visste så följer min värdmamma med till sverige!! Hon stannar i 10 dagar!
3 dagar!!

Det är sjukt hur snabbt tiden har gått. Jag startade på 10 månader men nu är det bara 3 dagar kvar! Jag har försökta att fixa allt med packning men nu är det lite brottom känns det som. Jag har sagt till mig själv i 3 veckor att jag måste skicka med alla paket som ska skickas till sverige med klänningar och filtar men nej det har jag inte gjort än. Men det ska jag fixa imorn för det är den ända dagen jag har utan något att göra tills på kvällen då jag ska ut och äta med kompisar. På torsdag blir det att hänga med Breanna och några mer och sen på fredag blir det att fixa till hejdåfesten som är på kvällen. Ca 70 pers inbjudna men alla kommer inte att komma dock. Kommer nog att bli en hel del tårar. Dom senaste dagarna så har jag ätit på resutrang där dom lagar framför en. Så himla kul! Och så gick jag till the driveins. Filmen vi såg var inge bra men jag har iallafall varit på the driveins. Dit åkte jag med Breanna, Aaron och Hanna. Jag kommer att sakna att åka bil med Breanna och Aaron. Igår så kom breanna hit och så sov hon här tills idag och sen åkte jag och melissa och körde sista shoppingen. Jag kommer verkligen att sakna forever21!!!

Last day at BHS

Dagen är här. Idag var den sista dagen i Barberton high school. Jag hade två prov men annars så skrev jag på en massa yearbooks och flera har även skrivigt i min yearbook. Idag var liksom sista dagen som jag såg vissa människor. Dom två sista dagarna så har jag tagit en massa kort och det har varit riktigt sorgligt. Det känns dock bra att allt är över. Jag kommer också få kunna säga hejdå till mina närmaste dagen innan jag åker. Jag har bjudit in ca 70 pers och melissa har bjudit 10 att komma till vårt hus och säga hejdå. Alla kommer dock inte att komma men det kommer att bli riktigt kul! Sista tiden här kommer nog att bli riktigt kul! Drivein movie, hibachi grill, bonfires, sleepovers och hänga med värdkusinerna.
.
Jag och Kat
Chickenwrap till skolmat. Helt okej men svensk skolmat är bäst!
Mitt vanliga lunch bord men satt med Breanna och Katie och pratade med andra vid ett annat bord.
Jag, Breanna och Katie
Min älskade spanskaklass. Spanskan är inge kul och vi har läxa varje dag men alla i är så himla bra och snälla!!
Jag och min designlärare. En utav mina absoluta favoritlärare.
Jag, Santiago och Sophia
Jag och en annan utav mina favvolärare. Ms. Sullivan min engelska lärare.
Jag och lilla Jana. Hon spelar i mitt basketlag.
Jag och Sophia
väldigt mycket utan dom amerikanska skämten om sverige har handlat om älgar.
jag, santiago och världens roligaste kemilärare
Jag och Colin som försöker se gangster ut
Scott, Colin, jag och Mason. Dom mobbar mig varje dag.
Jag och matteläraren Waseman.

Svenska nationaldagen!

Grattis på svenska nationaldagen eller hur säger man? Efter detta år så kan jag lugnt säga att jag är stolt svensk. Jag har insett hur bra sverige är nu! 

Cleveland Indians

I måndags var jag ju och såg the indians vinna över the royals som är från kansas city. Innan så hade ju jag, hanna och ariel fixat den fina skylten med texten " Im from sweden and this is my first indiansgame". Detta gjorde vi med hoppet om att vara med på tv. Dom filmade oss innan vi ens kom in. Jag stog där med skylten och vinkade till kameran. Jag tror dock inte att det kom med. Vi har spelat in matchen så vi ska kolla igenom den för att se om vi kom med. Jag kom också med på stora skärmen med min skylt. Det var väldigt kul men det blev så himla varmt! 32 grader varmt och sitta i solen blev väldigt svettigt!
på stora skärmen

Cedar Point

Förra veckan så fick jag följa med på the senior trip vilket var en liten resa till cedar point. Jag bestämde innan med Tizi att vi skulle åka tillsammans. Han är en utbytesstudent från tyskland. När vi väl kom dit så träffade vi Liz, Sophia och Santiago som var där med mathclub. Santiago är en utbytesstudent från Venezuela. Så vi gick runt tillsammans hela dagen. Det var riktigt kul. Det är mycket större än Liseberg och allt är mycket större. Mitt mål under dagen var att åka the dragster men det gick ej. Vi stod i kö i 40 minuter och vi hade säkert 40 mer men sen sa dom att den gick sönder så då stängdes den ner. :(
vi framför the dragster
utbytesstudenterna

RSS 2.0