Hawaii!

Hej allihopa! Nu är jag hemma från min den bästa resan jag någonsin varit på! Så jäkla bra var den! orkar inte skriva så mycket nu för jag har jetlag men jag satte ihop en liten film till er! Enjoy!
gå in här om ni inte ser hela bilden!
http://www.youtube.com/watch?v=94yBFjN01RE&context=C42af0aeADvjVQa1PpcFP0NBaViD4g8_nw4poYso-MQ0x2NpPtnmM=

I'm there!


WHAT!

Kollade nyss igenom flygbiljetterna och såg att det kommer att jag kommer totalt att sitta på ett flygplan i ca 13 timmar! FYFAN ALLTSÅ! Det är det värsta med denna resa eftersom att jag inte gillar att åka flygplan. Jag gillar starten och landningen men sen mår jag bara dåligt. Det värsta är när dom tar ut maten! Jag får köpa en massa godis på flygplatsen!!

tomorrow!!!

Imorn så åker jag till HAWAIII!!!!!! Jag är så himla taggad! Jag tar med datorn så jag bloggar nog kanske nån gång där och berättar hur det är! Aloha! 

soon I've done all those things


Nothing special

Hej, har inte skrivigt på ett tag men inget specielt har hänt på sistone. Jag är suuuperexcited att åka till Hawaii nästa vecka så det är väll det jag går och väntar på. Alla är jätteavensjuka att jag ska åka. Imorn så har Melissas systerdotter 10årsfest så då jag jag och hanna hjälpa alla hennes vänner och fixa deras naglar. På lördag så ska jag träffa Melanie(utbytesstudent från danmark. Vi ska gå ut och äta och sen ska vi gå på bio och se Silent night. Det är en ny skräckfilm som har kommit ut. Jag älskar skräckfilmer men denna ser verkligen jätteläskig ut på reklamerna. På söndag så blir det att packa och städa. Nästa vecka så är det OGT-week. Det är en massa prov som man måste klara för att kunna graduate. Jag har redan klarat alla så jag börjar skolan 10.30 varje morgon. Melissa börjar som vanligt så kayla ska komma och hämta mig. Fun fun fun!
.
Jag och Melanie på nyår!

No more Magic basketball

Hola! Idag tog det slut för killarnas basketlag. Dom förlorade sin första tournamentmatch med 2p i förlängning. Det är så synd om dom. Tråkigt nu ! Jag kommer att sakna att sitta i studentsection med alla och skrika tills halsen gör ont. Magic pride <3 Hade aldrig trott att jag skulle älska färgen lila som jag gör nu. Nu betyder den så mycket! I got the magic in me!
.
Denna låt spelas på varje match! Love it!

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die tomorrow.

Hola! Jag tror inte att jag har skrivigt om skolan på ett tag så jag tänkte göra det. Skolan här är kul men jag gillar svenska skolan bättre. Denna "semester" så läser jag Sociology, Photography, honors chemistry, economy, spanish 3, honors english och Algebra 2. Utav dessa ämnen skulle jag säga att engelska är svårast. Om jag hade varit bättre att skriva i huvudtaget så hade det varit superlätt. Det har inget med språket att göra. Jag har väldigt svårt att få ideer till storys och poems. Sociology är enklast. Tänkte skriva lite om varje ämne!
  • Sociology- Jag har min baskettränare där som lärare. Allt vi gör är att skriva anteckningar, få lite papper då och då och lite enstaka prov där allt är multiple choice. Piece of cake! A+ in sociology!
  • Photography- Jag älskar denna klass! Jag har under flera år haft ett intresse med att fotografera och i denna klass så har vi lärt oss mer än så.  Vi har tagit kort med gamla kamerer med film som vi sen måste fixa sen med en massa kemikalier och arbeta i mörkerrum. Till idag så hade vi ett project där vi skulle berätta en historia i 5 bilder. Jag tog kort när vi gjorde cupcakes :) A- in photography.
  • Honors Chemistry- Kemi är inte så kul men det gör vi inte så mycket av iallafall haha. Denna lektion är jättekul! Jag sitter jämt och bråkar med några killar i klassen om Sverige eller USA är bäst. Dom imiterar svenskar och säger " Hi. I'm a swedish person and I hunt moose so I can make my self a jacket and I make knifes out of the antlers." Alla retar mig hela tiden haha men det är kul. Där har jag A+. Annat än vad jag hade i Sverige hehe.......
  • Economy- Valde det eftersom att jag kommer att ha det i sverige. Jag har A där och det går väldigt bra. Vi tar mycket anteckningar och får inte så mycket läxor. Läraren heter Niskanen är ursprungligen finsk och älskar att höra om sverige.
  • Spanish- Där har jag B just nu. Jag hade ett A med det gick vääääldig dåligt på provet idag hehe..... Människorna där är jätteroliga och läraren älskar oss. Jag känner att jag lär mig mycket mer här för läraren går igenom allt så mycket mer och jag får mer hjälp här än vad jag fick i Sverige.
  • Lunch- Jag  tar med mig skinkmacka eller peanutbutter and jellysandwich och till det äter jag chips eller äpplen och dricker juice. Vid mitt bord sitter några från basketlaget och några från min spanska lektion. Lunchen är oftast skitrolig!
  • Honors English- Där har jag B just nu. Det är svårt men det är kul. Jag älskar läraren som är lite överallt och pratar hela tiden!
  • Algebra 2- Jättelätt lektion där vi tar lite anteckningar. Vi har läxor ibland men man behöver inte göra dom för han går igenom allt ändå och ger alla poäng. Jag har ett B där just nu med det är inte rätt för jag har inte varit där 2 dagar och då har jag missat. Ibland får vi poäng för att göra olika figurer med origami. Läraren är jätterolig.
.
.
Idag efter skolan så åkte vi iväg och skickade iväg paket. Ett av paketen kunde jag inte skicka dock men det ska jag fixa till imorn. När jag kom hem så satte jag igång med lite träning. Melissa har en dvd om hur man tränar med träningsboll. Beach 2012 kom lite tidigare än vad jag hade trott så det va bara att sätta igång. Det kommer att göra ont imorn :(

Hawaii here I come!

Idag bokade jag flygbiljetter till Hawaii! Faaan va härligt! Drygt 3 veckor kvar!!!!! :D Födelsedagen kommer dessutom att spenderas där! Jag åker 17 mars och är borta till 24 mars! Oj så jag längtar!!

RSS 2.0