Picnick!

Hola allehopa! Nu har ännu en vecka gott och nu är det endast 28 dagar kvar tror jag. I skolan så gör vi inte så mycket längre. Det är mycket film och fika just nu. Denna helg har varit chill med värdkusiners fotbollsmatch, film, liten bonfire med melissa och hanna och så var det en picnick med alla utbytesstudenter idag. Det var riktigt kul och det var också sista gången som vi alla träffades. Vi åt en massa mat, spelade softball och pratade en massa om sista tiden här. Kul var det! Nästa helg så kommer jag och melissa att ha en bonfire hemma hos oss och jag tror att det kommer att vara väldigt mycket folk som kommer. Jag kommer dessutom att ha en sleepover med 4 kompisar. Blir nice!
Jag och rektorn
fina barberton
fotbollsmatch
jag och min "pojkvän". Han är helt seriös om att jag är hans flickvän. Han skryter om sin blonda flickvän från sverige i skolan. Lilla Jaren på 8 år!
jag och hanna. hon va inte så glad att jag brottade ner henne
jag hade tråkigt när hanna hade softballträning så jag tog fina kort
liten bonfire
vet förresten inte om detta räknas som bonfire. hmm? det är iallafall en eld! Vi grillade smore's och jag hade på mig min sverige tröja som jag spillde choklad på..........
jag, melissa och hanna.
Jag och tyskan christin. Hon ser riktigt tysk ut hehe :p
Jag och tyskan Aileen
Jag och alla utbytesstudenter som kommer ifrån Sverige, danmark, tyskland, frankrike, island, kina, korea och Mexico. Han i gul tshirt är min områdesrepresentant. Han som gör kaninöron på områdesrepresentanten går i samma skola som mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0